Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρόταση γάμου στην πίστα για την Αννα Βίσση!

Πρόταση γάμου στην πίστα για την Αννα Βίσση!

Πως αντέδρασε η τραγουδίστρια;

Πρόταση γάμου στην Αννα Βίσση από φανατικό θαυμαστή της! Η απόλυτη σταρ τραγούδησε για τα μέλη φαν κλαμπ της που την έστεψαν βασίλισσα και της έδειξαν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Η περασμένη Παρασκευή ήταν για την Αννα Βίσση μία από τις καλύτερες βραδιές στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια... ξεφάντωσε παρέα με τους φανατικούς θαυμαστές της του γνωστού φαν κλαμπ της fanatics.gr που αποτελείται από 10.000 μέλη και φέτος γιορτάζει τα πέντε χρόνια του.

Ηταν πραγματικά ένα από τα πιο κεφάτα προγράμματα της τραγουδίστριας (περιλάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από τότε που ξεκίνησε μέχρι σήμερα) και η τεράστια απήχηση που είχε στους φανατικούς θαυμαστές έβγαλε κάποιους έξω από τα τυπικά όρια..

Απόδειξη, ότι ένας 20χρονος ανέβηκε στην πίστα και έκανε πρόταση γάμου στο είδωλό του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός θαυμαστής της γονάτισε μπροστά της και της είπε «σε παντρεύομαι».

Η απάντηση της Αννας ήταν αυθόρμητη. «Δεν ξαναπαντρεύομαι, αγάπη μου, αλλά είσαι πολύ γλυκός» του είπε χαμογελώντας η τραγουδίστρια, ενώ όταν τον ρώτησε την ηλικία του και της απάντησε «είκοσι», είπε με το γνώριμο χιούμορ της: «Είσαι πολύ μεγάλος για μένα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight