Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 2640 πινακίδες αφαίρεσε η Δημοτική Αστυνομία μέσα στο 2012, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να ...ρισκάρουν

Πάτρα: 2640 πινακίδες αφαίρεσε η Δημοτικ...

Είναι ακόμη πολλοί αυτοί που εξακολουθούν να διπλοπαρκάρουν προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο

Παρά το γεγονός ότι η Δημοτική Αστυνομία στην Πάτρα πραγματοποιεί συστηματικούς ελέγχους και ξηλώνει αφειδώς πινακίδες,  κάποιοι φαίνεται πως εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται και να ρισκάρουν το διπλοπαρκάρισμα ακόμη και τις ώρες αιχμής. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι το 2012 η Δημοτική Αστυνομία πήρε περί τις 2.640 πινακίδες, αριθμό ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς ότι τα προηγούμενα χρόνια ο αριθμός των πινακίδων που αφαιρούνταν δεν ξεπερνούσαν τις 200!!!

Η εφαρμογή σκληρής πολιτικής από το Δήμο σε ό,τι αφορά τις πινακίδες και την άρνηση επιστροφής τους στους παραβάτες πριν την παρέλευση των από τον νόμο οριζόμενων ημερών, αποτέλεσε σημείο τριβής με τους πολίτες που έκαναν παραβάσεις  τη χρονιά που πέρασε, ωστόσο φαίνεται ότι σε ένα μεγάλο βαθμό απέδωσε καρπούς καθώς τα σημάδια της βελτίωσης είναι πολλά σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αν και είναι ακόμη  πολλοί αυτοί που εξακολουθούν να ρισκάρουν και να διπλοπαρκάρουν προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η πολιτική των αυστηρών ελέγχων και των κλήσεων θα συνεχιστεί όπως λένε οι πληροφορίες μας με την ίδια ένταση και το 2013 για αυτό συνιστάται αυξημένη προσοχή στους οδηγούς ώστε να μην έχουν ...τραβήγματα.

Η αρμοδιότητα της δημοτικής αστυνομίας πάντως άλλαξε χέρια αντιδημάρχου  και από τον Χαράλαμπο Στανίτσα πέρασε στον Ανδρέα Φίλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις