Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέχρι το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή και μετά στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Ντίνας

Μέχρι το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή και με...

Τέλος οι Βρονταράς και Μ' Πια Μαπούκου

Σε αρχική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα έχουν έρθει στην Παναχαϊκή, με βασικό πλεονέκτημα της συνεργασίας ότι ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει στην Πάτρα μέχρι το καλοκαίρι. Ωστόσο παρελθόν αποτελούν οι Βρονταράς και Μαπούκου, ενώ ο Ντιόγκο θα συνεχίσει στην ισλανδική Ρέκιαβικ. Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει:

"Σε προσύμφωνο έχει έρθει η Παναχαϊκή για τη μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η προσφορά είναι μικρότερη από εκείνες άλλων ΠΑΕ, ωστόσο είχε το πλεονέκτημα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά, δημοσιεύματα πως ο ποδοσφαιριστής θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι αν η ομάδα μας ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.

Τις λύσεις των συμβολαίων τους υπογράφουν σήμερα οι Σπύρος Βρονταράς και Μ' Πια Μαπούκου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο.

Στην ισλανδική Ρέκιαβικ επιστρέφει ο Ζορντάο Ντιόγκο, με ρήτρα 20.000 ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής σε ελληνική ομάδα.

Η σημερινή οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα της επιστρέψει μέχρι την Παρασκευή να εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Ν' Τζιοντό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports