Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντάμωμα νεολαίας στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου - ΦΩΤΟ

Αντάμωμα νεολαίας στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεω...

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Ο Σύλλογος φίλων της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα νιάτα της περιοχής της Ναυπάκτου, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής. Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, έγινε το αντάμωμα για τη νεολαία που συμμετέχει στις θερινές κατασκηνώσεις του συλλόγου στα Κωστέικα της κάτω Βασιλικής αλλά και όσους που συνδέονται πνευματικά με το μοναστήρι.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: "Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στηρίγματα πνευματικά και ειδικά για τη νεολαία μας, που είναι εκτεθειμένη σε σειρήνες οι οποίες οδηγούν σε επικίνδυνα και ολισθηρά μονοπάτια.

Σημαντική είναι η θετική συμβολή της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου που, παρά τις δυσκολίες, είναι πάντα συμπαραστάτης στις πνευματικές ανάγκες της νεολαίας, που τόσο έχει υπηρετήσει προς δόξαν Χριστού στο πέρασμα των ετών. Άλλωστε η αγάπη που και οι νέοι ανταποδίδουν, είναι εμφανής όπως αποδεικνύεται και από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις