Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρουσέλ για τα παιδιά λειτουργεί στα Ψηλαλώνια της Πάτρας

Καρουσέλ για τα παιδιά λειτουργεί στα Ψη...

Το Καρουσέλ είναι ίσως η μοναδική ατραξιόν στο κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας μαζί και με την Φάτνη που έστησε ο Δήμος στην πλατεία Γεωργίου

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στο πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα έχει στηθεί και λειτουργεί ένα παραδοσιακό Καρουσέλ που αποτελεί πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους.

Το Καρουσέλ με τα ξύλινα αλογάκια και άλλα παιχνίδια που στριφογυρίζει, είναι ίσως η μοναδική ατραξιόν για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Πάτρας μαζί και με τη Φάτνη που παραδοσιακά έχει τοποθετήσει ο Δήμος στην πλατεία γεωργίου.

Πέρυσι απ’όσο ανατρέξαμε στο αρχείο μας, είδαμε ότι λειτουργούσαν 2 Καρουσέλ στην Πάτρα, ένα στα Ψηλαλώνια και ένα στο μόλο της Αγίου Νικολάου ενώ πριν δύο-τρία χρόνια στα Ψηλαλώνια στο κάτω μέρος πλησίον στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού είχε στηθεί ένα παγοδρόμιο που είχε συγκεντρώσει αρκετό κόσμο, κυρίως νεολαία.

Ακόμα πέρυσι είχε οργανωθεί εντός της λιμενικής ζώνης, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό με ψεύτικο χιόνι και παιχνίδια. Φέτος η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια μίας Χριστουγεννιάτικης ατραξιόν ήταν αυτή στον πολυχώρο Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων ενώ τις περασμένες γιορτές τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και χρώμα έδινε και το τρενάκι του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις