Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τη Δυτική Ελλάδα το 2012

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τη Δυτική Ε...

Η απαγωγή του Μάριου και η πανούργα παπαδιά

Τη δική της θέση στην ανασκόπηση της χρονιάς που ολοκληρώνεται σήμερα, όσον αφορά τα αστυνομικά γεγονότα και δη τα εγκλήματα, έχει η Δυτική Ελλάδα.

Η απαγωγή του Μάριου η πανούργα παπαδιά και ο οξύθυμος από την Αιτωλοακαρνανία που εγινε φονιάς για μια καμινάδα, συνθέτουν το "παζλ", των εγκλημάτων που συγκλόνισαν και παρουσιάζει το newsit.

Η απαγωγή του Μάριου ο οποίος ακόμα αγνοείται


Η απαγωγή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου συγκλόνισε το πανελλήνιο οταν έγινε γνωστή στις 17/10/2012. Ο γιος της κορυφαίας οφθαλμιατρου από την Καλλιθέα έκανε διακοπές στο Διακοφτό. Στις 8 Αυγούστου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και πήγε στο Αιγιο για να συναντήσει κάποιους. Εκεί τον άρπαξαν οι απαγωγείς οι οποίοι επικοινώνησαν με τη μητέρα του ζητώντας της 620.000 ευρώ για λύτρα. Μάλιστα για να αποδείξουν κρατούσαν το παιδί της υπέδειξαν το σημείο στο Παλαιό Φάληρο όπου είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του νεαρού. "Είστε δολοφόνοι. Έχετε σκοτώσει το παιδί μου, διαφορετικά θα μου τον δίνατε να μιλήσω", είπε η μητέρα στους απαγωγείς στην τελευταία κλήση που δέχτηκε από αυτούς. Εγκέφαλος της σπείρας των απαγωγέων που συνελήφθησαν ειναι ένας 72χρονοςοικογενειακος φίλος της μητέρας του Μάριου. Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα η τυχη του 26χρονου αγνοείται.

H παπαδιά

Την αποκάλεσαν γυναίκα αράχνη. Ο λόγος για την 43χρονη παπαδιά η οποία μαζί με τον 41χρονο εραστή της δολοφόνησαν τον 52χρονο πατέρα Αθανάσιο Αυγερόπουλο στην Ηλεία στις 3/09/2012. Το σατανικό ζευγάρι αρχικά αρνήθηκε τα πάντα όταν όμως ειδαν πως δεν μπορούσαν να ξεφύγουν άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Αιτωλοακαρνανία: Σκότωσε τους συγγενείς του για μια καμινάδα

Eνα απίστευτο έγκλημα για την πιο ασημάντη αφορμή έγινε στις Παπαδάτες Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία στις 14/11/2012. Ο 62χρονος δράστης σκότωσε τον 56χρονο πρώτο του ξάδελφο και την 53χρονη γυναίκα του με τους οποίους ήταν γείτονας γιατί τον ενοχλούσε η καμινάδα τους. Ο δολοφόνος που συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα υποστήριξε στους αστυνομικούς,  "ήταν η κακιά η ώρα, δεν καταλάβαινα τι έκανα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις