Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάμε για άλλα….

Πάμε για άλλα….

της Άννας- Μαρίας Ρογδάκη

Αθάνατη, αδούλωτη Ελληνική ψυχή, που παρ’ όλες τις Κασσάνδρες που θέλουν να μας κάνουν να χάσουμε το κέφι μας μέρες που είναι, εσύ αντέχεις, εύχεσαι και αισιοδοξείς!!

Μπράβο μας λοιπόν γιατί οι περισσότεροι Έλληνες ακόμα και όταν όλα δείχνουν ότι αυτή η νέα χρονιά που περιμένουμε θα είναι πολύ δύσκολη, πώς να το κάνουμε.. «δε μασάμε»…

Ετούτη την ημέρα δε θέλω δυσάρεστες προβλέψεις και επίσης δε θέλω να σκέφτομαι την πραγματικότητα.. Αυτή θα τη δω και θα τι βιώσω όπως και όλοι οι άλλοι συμπατριώτες μου από τις 2 του μηνός και μετά..

Θέλω λοιπόν να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους Υγεία γιατί είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αγαθό.. Δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες… Αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν θα χαθεί η ενότητα και το ενδιαφέρον για ζωή.. Πρόοδο.. και δε θέλω γέλια. Ειρήνη, Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια.. πάνω απ’όλα…

Επομένως, επειδή όλοι οι ψυχολόγοι στον κόσμο λένε ότι οι άνθρωποι πρέπει να αποδέχονται την πραγματικότητα για να είναι ισορροπημένοι.. Έρχεται μια νέα χρονιά, όπως και πολλές άλλες.. Βρισκόμαστε μπροστά στις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το μέλλον.. «Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει»… που λέει και το τραγούδι.. Ένα είναι σίγουρο όμως: Πάμε για άλλα!!!!

Καλή Χρονιά!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις