Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο νοσοκομείο του Ρίου στόλισαν το δένδρο του ... Μνημονίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στο νοσοκομείο του Ρίου στόλισαν ...

Πρωτότυπος ο τρόπος διαμαρτυρίας για τους εργαζόμενους

Το  σωματείο εργαζομένων του ΠΓΝΠ   αποδεικνύει  έμπρακτα τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του ,  κάνοντας μια σειρά εκδηλώσεων ενόψει των εορτών.

Στην κεντρική είσοδο του ΠΓΝΠ  το σωματείο εργαζομένων έφτιαξε το  Χριστουγεννιάτικο   δέντρο της διαμαρτυρίας   την θέση των στολιδιών πήραν τα πλακάτ με τα αιτήματα  .

Την Παρασκευή 28.12.12 πραγματοποιήθηκε παιδική εορτή  για τα παιδιά των εργαζομένων του ΠΓΝΠ  παρουσία και του εφημέριου της εκκλησίας του Νοσοκομείου  Πατέρα Χαρίτωνα ο οποίος προσφέρει νυχθημερόν   έργο πνευματικό στο ΠΓΝΠ.

Από έντονη συναισθηματική φόρτιση διέπονταν ο λόγος του Προέδρου των εργαζομένων κου Απόστολου Αθανασόπουλου ο οποίος  είπε :  Μην ξεχνάτε μικρούλες και μικρούληδες ότι γεννηθήκατε με δυναμισμό. Γεννηθήκατε με δικαιοσύνη και πίστη . Γεννηθήκατε με ιδανικά και όνειρα . Γεννηθήκατε με μεγαλείο . Γεννηθήκατε με φτερά για να πετάξετε. Έχετε φτερά. Μάθετε να   τα χρησιμοποιείτε  για να πετάξετε το μέλλον είστε εσείς.

Τέλος για μια ακόμα  Χρονιά το σωματείο εργαζομένων του ΠΓΝΠ και ο  Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ  Σωτήρης Καρβέλης θα αλλάξουν τον χρόνο στο χώρο του νοσοκομείου μαζί με τους εργαζόμενους που θα  εργάζονται εκείνη την    ώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις