Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο: Επιμένει η Χρυσή Αυγή παρά την άρνηση του Δήμου να μοιράσει τρόφιμα σε Έλληνες στην πλατεία Δημάδη

Αγρίνιο: Επιμένει η Χρυσή Αυγή παρά την ...

Δείτε την ανακοίνωση του Βουλευτή Μπαρμπαρούση για το θέμα

Ο Λαικός σύνδεσμος Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι τις δύσκολες μέρες τις οποίες διανύουμε και έχοντας υπόψη μας την δύσκολη οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας που αδίκως επωμίζονται τα σκληρά οικονομικά και δυσβάστακτα άδικα μέτρα σε συνεργασία με την Τρόικα

ανακοινώνει:

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία στήριξης με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε των καθημερινά δοκιμαζόμενων πολιτών μας. Παρόλο που το παλιοκομματικό κατεστημένο προσπαθεί με χίλια μέσα να εμποδίσει αυτήν την προσπάθεια.

Δυστυχώς και σε τοπικό επίπεδο με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Αγρινίου,ο οποίος εκτελεί επιταγές απο την κεντρική εξουσία και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους κονδυλοφόρους της εξουσίας,μας απαγορεύει να χρησιμοποιήσουμε δημοτικό χώρο,που σκόπο έχουμε να προσφέρουμε τρόφιμα πρός ανακούφιση των συμπολιτών μας,την ίδια στιγμή που ο κ.Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο παραχωρούν ελεύθερα πλατείες και πάρκα σε ομάδες που προκαλούν φθορές και τις οποίες καλούμαστε εμείς οι δημότες να πληρώσουμε με τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη.

Εμείς απο πλευρά μας και με οδηγό την συνείδηση μας απαντάμε στον κ.Δήμαρχο ότι πάνω απο τις κομματικές εντολές και απο προσωπικά συμφέροντα είναι οι Ελληνες πολίτες!

Γι’αυτό την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου καλούμε τους συμπολίτες μας στην πλατεία Δημάδη να δώσουν βροντερό παρών αφού θα μοιράσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κάθε Ελληνική οικογένεια που έχει ανάγκη.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Τα στελέχη του Λαικού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής καθώς και ο Βουλευτής κ. Κώστας Μπαρμπαρούσης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις