Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Λιανός: Έκανε 7,5 χρόνια να τελειώσει τη σχολή του στην Πάτρα

Γιώργος Λιανός: Έκανε 7,5 χρόνια να τελε...

Μίλησε για την περίοδο που σπούδαζε Αεροναυπηγός Μηχανικός

Στην τέταρτη εκπομπή του entertv.gr, “MaZi” με την Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής κάθισε χαλαρός στον καναπέ μαζί με την Μαρία και μίλησε για όλα, ενώ δέχτηκε και τις εκπλήξεις που βγήκαν από το κοφίνι της παρουσιάστριας!

Ο Γιώργος Λιανός, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, μίλησε για την περίοδο που σπούδαζε στην Πάτρα, Μηχανολόγος Αεροναυπηγός Μηχανικός και όπως είπε, έκανε 7,5 χρόνια να τελειώσει τη σχολή και όταν τελείωσε μπήκε στο Fame Story!

«Τότε ήταν το Fame Story πολύ της μόδας. Εγώ δεν το έβλεπα, είναι αλήθεια. Απλά, κάποια γκόμενα που θα είχα θα ήθελε να το δει, οπότε θα το έβλεπα κι εγώ! Έπαιζε τότε το τρέιλερ και μου έλεγαν: “Θα πας, θα γελάσουμε πολύ αν πας!”, αυτοί έκαναν την αίτηση, την στείλανε και ήταν σίγουροι ότι θα μπω. Στο Fame Story δεν με θέλανε, επέμενε ο ψυχολόγος! Είχαμε έναν ψυχολόγο, τον Σπύρο, με τον οποίο μιλούσαμε όλοι οι παίκτες του Fame Story, γιατί μπορεί κάποιος από τον εγκλεισμό  να “σάλταρε”. Αφού κάναμε τις τέσσερις οντισιόν του τραγουδιού, έπρεπε να δουν και τον χαρακτήρα μας… Ο Σπύρος ήθελε πάρα πολύ να μπω, ενώ οι άλλοι δεν πολυήθελαν… Σου λέει φοιτητής από την Πάτρα…» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση ήταν τότε, στο Fame Story. Ο παραγωγός, ο Πάνος ο Ζώης, επέμενε πάρα πολύ κάτι να κάνω εγώ, με είχε πιάσει και μου είπε: «Όχι, ότι είμαι ειδικός στα θέματα της μουσικής, αλλά μέτριοι τραγουδιστές υπάρχουν πάρα πολλοί, καλοί παρουσιαστές δεν υπάρχουν πολλοί και εγώ πιστεύω ότι το έχεις…». Με είχε βγάλει τότε με το ζόρι να ανοίξω το Πρωτοχρονιάτικο σόου μαζί με την Τζούλι Μασίνο…» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στην παρ’ ολίγον συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πρωινό του Mega, με τον οποίο συνεργάζεται τώρα στο ραδιόφωνο. «Με τον Γρηγόρη είχαμε κάνει ένα δοκιμαστικό παλιά για το πρωινό του Mega και ενώ ήμουν πολύ θετικός και ήθελα να το κάνω… την επόμενη χρονιά από εκείνη που έφυγε ο Μουτσινάς έγινε το δοκιμαστικό. Δεν πήγα τελικά γιατί άκουσα τον κουμπάρο μου, τον Θανάση Μητρέλια, που μου είπε «Αποκλείεται. Έχουμε X Factor, καινούργιο πράγμα, θα είσαι ασφαλής». Το μετάνιωσα λιγάκι, γιατί η συνεργασία μου τώρα με τον Γρηγόρη είναι πολύ καλή, οπότε ίσως να έβγαινε κάτι πολύ καλό, ο ίδιος το πιστεύει πάρα πολύ αυτό…».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και τραγουδιστής δήλωσε «σχεσάκιας», ενώ μίλησε για την σύζυγό του, Ανθή και την μονάκριβη κορούλα τους.

«Η Ανθή, καταρχάς, είναι παρανοϊκή, γιατί η μάνα της είναι Πορτορικάνα και βράζει το αίμα τους εκεί. Σπάνια τσακωνόμαστε, αλλά όταν συμβαίνει γίνεται… γλέντι!» ανέφερε. Όσο για το ποιος κάνει το πρώτο βήμα μετά τον τσακώμο; «Πάντα εγώ! Το κάνω γιατί δεν θέλω να φθειρόμαστε…» απάντησε. «Γενικά, είμαι «σχεσάκιας», κάνω σχέσεις…».

Μίλησε, όμως και για την γνωριμία του με την γυναίκα του. «Επειδή είμαι κι εγώ άνθρωπος του ενστίκτου, πες το καρμικό… Πάντα σκεφτόμουν τον εαυτό μου να καταλήγει με μία πολύ όμορφη μελαχρινή γυναίκα, με εξωτική προέλευση. Είχα πάει για μια συναυλία στην Νέα Υόρκη με την Πέγκυ Ζήνα και διοργάνωνε τη συναυλία ο θείος της. Η Ανθή δεν είχε καμία σχέση με την ελληνική μουσική και το ελληνικό στοιχείο, την έφεραν με το ζόρι οι ξαδέρφες της και έτυχε να έρθει και λίγο πιο νωρίς. Την είδα από κάτω και παθαίνω σοκ. Εγώ την πείραζα, αλλά νόμιζε ότι ήμουν ηχολήπτης. Έβαλα λυτούς και δεμένους να την φέρουν στα παρασκήνια, πήρα το τηλέφωνό της από τον θείο της, χωρίς να το ξέρει… Μετά από ενάμιση χρόνο παντρευτήκαμε!» δήλωσε για την γυναίκα της ζωής του ο Γιώργος Λιανός, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς έκανε πρόταση γάμου στην Ανθή.

 

Πηγή: entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight