Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημήτρης Σπανός: "Δυστυχώς στο Αίγιο υπάρχουν τριβές μεταξύ κάποιων ανθρώπων"

Δημήτρης Σπανός: "Δυστυχώς στο Αίγι...

Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε τη φετινή πορεία του Παναιγιαλείου

Ο Αιγιώτης Δημήτρης Σπανός μίλησε στο "panaigialeiosfc" για την μεγάλη του αγάπη, τον Παναιγιάλειο. Την προηγούμενη διοίκηση που, χωρίς αυτήν η "Μαύρη θύελλα" να μην ήταν εκεί ψηλά που είναι τώρα, τους λόγους που παραιτήθηκε, για την ξέφρενη πορεία του συλλόγου στη Football League 2, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε η ομάδα της «καρδιάς» του να πάρει τον τίτλο και να ανέβει στη δεύτερη την τάξει διοργάνωση.

Είναι γέννημα θρέμμα Αιγιώτης, είναι οπαδός του Παναιγιαλείου, έχει τιμήσει τόσο την ένδοξη φανέλα της «Μαύρης θύελλας», όσο και την φόρμα του προπονητή(2010-11), προσφέροντας τις υπηρεσίες του από την... γωνιά του πάγκου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος πλέον είναι τεχνικός στην Ένωση Ερμιονίδας.

Αρχικά ο Αιγιώτης κόουτς σχολίασε την πορεία της ομάδας:

"Είναι εμφανές ότι η ομάδα είναι "δεμένη", φαίνεται ότι τα αποδυτήρια είναι «οικογένεια». Βασικό συστατικό στην έως τώρα επιτυχημένη πορεία είναι και ο κόσμος της ομάδας που την στηρίζει και αποτελεί τον 12ο παίκτη της".

Αδράξαμε την ευκαιρία και τον ρωτήσαμε για τον κόσμο που όπως γράφτηκε τότε, όταν αυτός ήταν προπονητής τον... ώθησε στην παραίτηση.

"Και τότε, όταν ήμουν έγω προπονητής, ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα. Μετά από μια εντός έδρας ήττα έγιναν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν και παραιτήθηκα. Ο λόγος ήταν επειδή θεώρησα ότι έπρεπε κάτι να γίνει για το καλό της ομάδας, να αλλάξει το κλίμα, όπως λέμε συνήθως. Είμαι Αιγιώτης, ήθελα και θέλω το καλό της ομάδας, Γι' αυτό και πήρα την απόφαση να παραιτηθώ. Δυστυχώς στο Αίγιο υπάρχουν τριβές μεταξύ κάποιων ανθρώπων".

Ο 43χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Παπαπέτρου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Η προηγούμενη διοίκηση είχε να διαχειριστεί μεγαλύτερο μπάτζετ και να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για άλλες εποχές. Λάθη έγιναν, ωστόσο αν δεν υπήρχε η προηγούμενη διοίκηση, δεν θα ήταν σήμερα ο Παναιγιάλειος εδώ που είναι τώρα. Εύχομαι ωστόσο η σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει και ο Παναιγιάλειος να πάρει το πρωτάθλημα".

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε για την ομάδα που κοουτσάρει τώρα την Ένωση Ερμιονίδας, που κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

"Δεν έχει ούτε το μέγεθος, ούτε την ιστορία του Παναγιαλείου. Παρόλα αυτά ο σύλλογος έχει τρομερή οργάνωση και οικονομική άνεση. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, καταστάσεις που τις ζηλεύουν ακόμα και ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ. Έχουμε εγκαταστάσεις και χωρίς οικονομικά προβλήματα δουλεύουμε, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, απερίσπαστοι και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports