Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Παρωδία η συνέντευξη για τις προσλήψεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο" - Καταγγελία στο thebest.gr

Πάτρα: "Παρωδία η συνέντευξη για τι...

Δεν προσελήφθη η μοναδική υποψήφια με αποδεδειγμένη εμπειρία!

Για ανορθόδοξες διαδικασίες στην επιλογή προσωπικού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων (Τράπεζα Τροφίμων), μέσω προγράμματος στήριξης των κοινωνικών δομών που υλοποιεί η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στήριξη», κάνει λόγο με καταγγελία της στο thebest.gr η Ν.Κ. (τα πλήρη στοιχεία της στη διάθεση του thebest.gr) η οποία, αν και είχε όλα τα προσόντα και την απαιτουμένη προϋπηρεσία τελικώς δεν επελέγη. Παράλληλα, καταγγέλλει ως διαδικασία – παρωδία την συνέντευξη από την οποία μοριοδοτούνταν οι υποψήφιοι.

Η κ. Ν.Κ. αν και ήταν η μόνη από τους υποψηφίους με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία και εμπειρία στο αντικείμενο δεν προσελήφθη. Τα ονόματα των επιτυχόντων ανακοινώθηκαν την Παρασκευή.

Στην καταγγελία της αναφέρει:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι η Τράπεζα Τροφίμων. Ήμουν το μοναδικό άτομο, εξ όσων είχαν υποβάλλει αίτηση, που είχε αποδεδειγμένη εμπειρία, καθώς είχα εργαστεί για 1,5 χρόνο ως συμβασιούχος (4ωρη) στην Τράπεζα Τροφίμων.

Η σύμβασή μου είχε λήξει τον Οκτώβριο του 2011. Είμαι 1000% σίγουρη ότι δεν υπήρχε άλλο άτομο με εμπειρία στην Τράπεζα Τροφίμων καθώς οι ανάγκες για Διοικητικό προσωπικό καλύπτονταν με μόνιμους υπαλλήλους του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, και γνώριζα πολύ καλά ποιος ακριβώς είχε εργαστεί στην ίδια θέση. Η μόνη κοπέλα που είχε εμπειρία στην Τράπεζα Τροφίμων ως Διοικητικό Προσωπικό και σαν συμβασιούχος ,ήταν η προκάτοχός μου(εργαζόταν 1,5 χρόνο με την ίδια σύμβαση κι αυτή),αλλά είναι πάνω από 30 ετών, οπότε δεν έκανε καθόλου αίτηση στη ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΚΕ.

Τα κριτήρια με τα οποία μοριοδότηθηκα περιλάμβαναν και συνέντευξη η οποία είχε και το μεγαλύτερο συντελεστή βαρύτητας 0,40,ενώ η εργασιακή εμπειρία είχε 0,30. Επιπλέον, τα μόρια που μπορούσε να συγκεντρώσει κάποιος για την εμπειρία ήταν 30,ενώ από τη συνέντευξη από 0-90.Με λίγα λόγια, μπορούσαν να προωθήσουν όποιον ήθελαν. Κι αυτό έκαναν. Όταν πήγα για συνέντευξη η κυρία  στη ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΚΕ που μου έκανε τη συνέντευξη δε με ρώτησε απολύτως τίποτα, από μόνη μου της είπα κάποια πράγματα για την Τράπεζα Τροφίμων, σε 2 λεπτά είχαμε τελειώσει. Αυτό ήταν όλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις