Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: «Αιώνιος» τελικός στο Κύπελλο

Μπάσκετ: «Αιώνιος» τελικός στο Κύπελλο

Ο κάτοχος του τροπαίου Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου εύκολο έργο απέναντι στους Δραμινούς

Για 6η διαδοχική χρονιά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 10 Φεβρουαρίου, μετά τη νίκη των «πρασίνων» στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό επί του ΚΑΟΔ με 66-56.

Ο κάτοχος του τροπαίου Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου εύκολο έργο απέναντι στους Δραμινούς, που στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν στη διεκδίκηση της νίκης (47-43). Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο δεύτερο ημίχρονο (δεν βγήκε καθόλου στο παρκέ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς) οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έχασαν το ρυθμό τους και με βιαστικές ενέργειες έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Καλαφατάκη να πιστέψει στο θαύμα.

Με επιμέρους σκορ 22-12 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους τέσσερις πόντους, αλλά στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν, ξέφυγαν με 12 πόντους (62-50) και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Κορυφαίοι σκόρερ των πρασίνων ήταν οι Μάικ Μπράμος και Στεφάν Λάσμε με 14 πόντους, με τον Αφρικανό σε ένα ακόμη ματς να δείχνει τα προσόντα τους, καθώς είχε και 10 ριμπάουντ και 4 κοψίματα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports