Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H "μάχη" του πετρελαίου θέρμανσης - Δόσεις, προσφορές και διαγωνισμοί - Στο μισό έπεσε η ζήτηση

Πάτρα: H "μάχη" του πετρελαίου...

Φαίνεται απίστευτο αλλά πλέον τo καλοριφέρ είναι είδος πολυτελείας

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η αγορά πετρελαίου θέρμανσης στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή  με την πρώτη να φτάνει έως και το 40 με 50%

Ήδη όπως έχει γράψει το thebest.gr πρατηριούχοι προμηθεύουν πετρέλαιο με δόσεις πληρωμής για να διευκολυνθούν οι καταναλωτές. Την ίδια ώρα γίνονται προσφορές , καθώς  υπάρχουν τράπεζες που ανάλογα με το ποσό, επιστρέφουν μέρος του, αρκεί να έχει χρεωθεί στην πιστωτική, ενώ δε λείπουν οι διαγωνισμοί μέσα από τους οποίους μπορεί κάποιος να κερδίσει τα καύσιμα της χρονιάς.

Οι περισσότεροι έχουν πλέον αποφασίσει πώς θα ζεσταθούν τον χειμώνα. Πολλές πολυκατοικίες αποφάσισαν να μην βάλουν φέτος πετρέλαιο και να αναζητήσει ο καθένας τη δική του εναλλακτική λύση.

Όπως έχουν πει στο thebest.gr ένοικοι πολυκατοικιών, η τιμή του πετρελαίου θα αντιστοιχεί με το ποσό ενός ενοικίου και δεν μπορούν να το καλύψουν.

Από την άλλη πλευρά αρκετές πολυκατοικίες έχουν απόθεμα από πέρυσι, ενώ οι κάτοικοι μονοκατοικιών έχουν στραφεί σε σόμπες , αερόθερμα και άλλα θερμαντικά μέσα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις