Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χιου Τζάκμαν έχει πλέον το δικό του αστέρι στη Walk of Fame του Χόλυγουντ

Ο Χιου Τζάκμαν έχει πλέον το δικό του ασ...

Η χθεσινή μέρα ήταν τυχερή για εκείνον καθώς παράλληλα έμαθε ότι είναι υποψήφιος και για τη Χρυσή Σφαίρα

Ο γοητευτικός Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό μιούζικαλ «Οι Άθλιοι», απέκτησε από χθες 13/12 το δικό του αστέρι στην περίφημη Hollywood Walk of Fame.

Την ώρα της απονομής, τον ωραίο 44χρονο Αυστραλό σταρ συνόδευε η σύζυγός του Deborra Lee Furness και τα δύο παιδιά τους, ο 12χρονος Όσκαρ και η 7χρονη Άβα αλλά και οι συμπρωταγωνιστές του στο «Les Miserables-Άθλιοι», Ανν Χαθαγιουέι και Αμάντα Σέιφριντ. Επίσης παρών ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας Τομ Χούπερ.

Ο ηθοποιός αστειεύτηκε ότι θα χρησιμοποιήσει την «πολύτιμη» πλάκα με το χολυγουντιανό του αστέρι ως μια μορφή «θεραπείας» για τα παιδιά του όταν θα μεγαλώσουν.

«Ας πούμε σε 10 χρόνια από τώρα, όταν θα θυμόμαστε όλα τα πράγματα που έκανα λάθος στη ζωή ή την καριέρα μου, τότε θα μπορούν να έρχονται εδώ και να φτιάξουν ένα γκράφιτι πάνω στο αστέρι, ή ακόμα και να ρίξουν σόδα πάνω του», είπε με χιούμορ.

Ο Χιου Τζάκμαν θεώρησε τη χθεσινή μέρα ιδιαίτερα τυχερή και ευνοική για τον ίδιο καθώς εκτός από την απονομή του αστεριού, πληροφορήθηκε και την υποψηφιότητα του για τη φετινή Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας για τους «Αθλίους».

Μάλιστα είπε ότι φεύγοντας από την τελετή σκόπευε να πάει να αγοράσει ένα λαχείο. Επίσης ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που το αστέρι του τοποθετήθηκε από το «Madame Tussauds Hollywood», όπου εκτίθεται και ένα κέρινο ομοίωμα του εαυτού του, ως ο υπερήρωας «Wolverine».

Ο Χιου Τζάκμαν που είχε παρουσιάσει με ιδιαίτερη επιτυχία τα βραβεία Όσκαρ της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για το 2009, δήλωσε στο Ε!Online, «είναι μια σουρεαλιστική ημέρα. Θα τη θυμάμαι σίγουρα για πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος. Το αστέρι μου βρίσκεται ακριβώς έξω από εδώ που είχα παρουσιάσει τα Όσκαρ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight