Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Ηττα στις... λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Ηττα στις... λεπτομέρειες για...

Ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Χίμκι με 78-77

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Χίμκι με 78-77, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Ευρωλίγκας κατακτώντας την τρίτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 46-39, 61-59, 78-77

Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι «πράσινοι» έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία στο τέλος της αναμέτρησης, καθώς σε περίπου ένα λεπτό καταλογίστηκαν εις βάρος τους ένα αντιαθλητικό φάουλ και δύο τεχνικές ποινές!

Ο Παναθηναϊκός αφίχθη με καθυστέρηση στο γήπεδο, λόγω της μεγάλης κίνησης που επικρατούσε στους μοσχοβίτικους δρόμους. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι 29΄΄ μετά την έναρξή του έχασαν τον Σχορτσανίτη, όταν ύστερα από φάουλ του Λόντσαρ χτύπησε στο τραυματισμένο πέλμα του και αποχώρησε.

Με τον Πλάνινιτς να οργανώνει καλά, η Χίμκι προηγήθηκε 21-14 στο πρώτο δεκάλεπτο και 46-39 στο ημίχρονο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αδυνατούσε να κυριαρχήσει στα ριμπάουντ. Οι Ρώσοι έφτασαν στο 58-49, αλλά με οκτώ συνεχείς πόντους και καλή άμυνα στον Πλάνινιτς, ο Διαμαντίδης επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει και να είναι σε απόσταση βολής στη λήξη της τρίτης περιόδου (61-59).

Με τρίποντο του Μασιούλις ο Παναθηναϊκός προσπέρασε (67-66) στα μέσα της τέταρτης περιόδου, όμως τα λάθη στην επίθεση και η αστοχία του Λάσμε στις βολές ξανάφεραν τη Χίμκι στο +3 (72-69), για να ακολουθήσει η συνέχεια που προαναφέρθηκε. Με συνεχείς βολές από το αντιαθλητικό φάουλ του Διαμαντίδη και τις τεχνικές ποινές στον Πεδουλάκη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 78-74, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με τρίποντο στην εκπνοή ο Μπανκς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports