Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Είμαι από ΘΕΣΗ και όχι από ΦΥΣΗ κάτοικος Αλισσού (Με αφορμή τις εκλογές)

Είμαι από ΘΕΣΗ και όχι από ΦΥΣΗ κάτοικος...

Της Κατερίνας Τζωρτζίνη

Και έγιναν εκλογές ανήμερα της Αγίας Άννης, μεγάλη η χάρη της. Και απέκτησε επιτέλους Δ.Σ. ο πολιτιστικός-εξωραϊστικός σύλλογος Αλισσού ''ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ''. Ναι, βέβαια, και κάλπες είχαμε και παραβάν και ψηφοδέλτια και σφραγισμένα φακελάκια είχαμε. Όλα τα μεγαλεία. Α, και εφορευτική επιτροπή είχαμε που δεν ήταν εκλεγμένη όπως όριζε το καταστατικό του συλλόγου, αλλά διορισμένη. Δεν πειράζει το Δ.Σ. να βγει, αυτό μετράει. Α, να μην ξεχάσω και την ολομέλεια δεν περίμεναν για να ξεκινήσουν τη ψηφοφορία (προσήλθαν βέβαια όλοι μέχρι τη λήξη, δε λέω) αλλά και πάλι δεν πειράζει, το Δ.Σ. να βγει, αυτό μετράει.

Και βγήκε και μπράβο του και καλορίζικο και σιδεροκέφαλο και να το χαιρόμαστε και του χρόνου βρε παιδιά και εις ανώτερα. Καμιά απορία όμως, κανένα σασπένς, τίποτε έτσι για την ίντριγκα, έτσι για να έχουμε να κουβεντιάζουμε. Όλα βατά, όλα αναμενόμενα. Tragic!!! Προς τι τέτοια πρεμούρα όμως, αφού το Δ.Σ. είχε βγει πριν τις εκλογές. Με μια φωτεινή εξαίρεση ένα μέλος αουτσάϊντερ που δεν ήταν στο παρασκήνιο και μπήκε τελευταία στιγμή για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο.

Τώρα θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε ότι πικραμένη είσαι γι'αυτό τα λες αυτά. Σωστά, πικραμένη, γιατί περίμενα πως οι νέοι άνθρωποι θα ήταν διαφορετικοί, πως το μυαλό τους θα είχε ανοίξει τους ορίζοντες του  και πως το DNA των παππούδων τους πως θεωρούσαν ξένο όποιον δεν είχε γεννηθεί στο χωριό τους, θα είχε πια εξασθενήσει. Πόσο λάθος έκανα.

Ήρθα στον Αλισσό πριν 8 χρόνια. Εδώ παντρεύτηκα και γέννησα το γιο μου. Ήρθα γιατί ήταν επιλογή μου και όχι ανάγκη ή υποχρέωση. Όχι γιατί γεννήθηκα εδώ και δεν είχα τη δυνατότητα να πάω αλλού να μείνω.

Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο Αλισσιώτισσα από πολλούς που ζουν εδώ από τότε που γεννήθηκαν.

Γιατί, εγώ είμαι από ΘΕΣΗ και όχι από ΦΥΣΗ κάτοικος Αλισσού!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις