Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Τέρνερ έδωσε τη νίκη με 68-69 στον Απόλλωνα, επί του Πανελευσινιακού

O Τέρνερ έδωσε τη νίκη με 68-69 στον Από...

Εξαιρετική η αμυντική προσπάθεια του Αμερικανού

Ο Απόλλωνας πήρε σε ένα δραματικό παιχνίδι μία σπουδαία νίκη με 69-68 εκτός έδρας από τον Πανελευσινιακό για την 9η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Ο Λάρι Τέρνερ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του λίγα δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα όταν έκοψε στην τελευταία επίθεση του ματς τον Παπανικολάου δίνοντας συγχρόνως το σύνθημα για τα "μελανόλευκα" πανηγύρια.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα στο πρώτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας έδειχνε να έχει επιβάλλει το ρυθμό καταφέρνοντας να προηγηθεί με 11-21, αλλά στο τέλος του οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 19-23.

Στη δεύτερη περίοδο ο Πανελευσινιακός έδειξε να είναι πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με την πατρινή ομάδα που έκανε  βιαστικές επιθέσεις δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να περάσουν αρχικά μπροστά με 27-25 και στο ημίχρονο με 34-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας και πάλι δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση συνεχίζοντας τα λάθη και η Τρίτη περίοδος να λήγει με 52-47 υπέρ της Ελευσίνας.

Στην τελευταία περίοδο ο Απόλλωνας πίεσε αρκετά στην άμυνά του και με καλές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να ...επιστρέψει στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας ένα λεπτό περίπου πριν τη λήξη σε 65-65.

Στη συνέχεια οι "μελανόλευκοι" πέρασαν μπροστά με 66-67, αλλά 23'' πριν το τέλος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 68-67 και έμεινε η επίθεση για τον Απόλλωνα.

Ωστόσο ο Αργυρόπουλος βιάστηκε να σουτάρει και αστόχησε, μετά πήρε το ριμπάουντ ο Πέτροβιτς και στη συνέχεια o Mακ Κόλουμ κέρδισε το φάουλ και ευστόχησε στις δύο βολές, κάνοντας το 68-69.

Στη συνέχεια έμειναν ελάχιστα δευτερόλεπτα στους αντιπάλους για να κάνουν επίθεση. Εκεί όμως στο "μελανόλευκο" καλάθι περίμενε ο Τέρνερ ο οποίος με μια εξαιρετική αμυντική προσπάθεια στον Πανικολάου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα 10λεπτα: 19-23, 34-31, 52-47, 68-69.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος 2, Νίκου 5 (1), Παπανικολόπουλος 14 (1), Παπανικολάου 11 (1), Δημάκος 2, Μαγκούνης 4, Λιακόπουλος 13 (1), Δεληγιάννης 11, Καμπ, Τσιάκος 6, Μαντζιώρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): ΜακΚόλουμ 9, Αργυρόπουλος 12, Γκράντ 13 (2), Λιανός 5, Πέτροβιτς 12 (2), Λυμπέρης, Κλάιμπερ 6 (1), Ζαφείρης, Τέρνερ 6, Κρολο 6.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports