Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ήρα Μέλη: Έχω κάνει σεξ με γυναίκα αλλά δεν κάνω βίζιτες!

Ήρα Μέλη: Έχω κάνει σεξ με γυναίκα αλλά ...

Η καυτή playmate μίλησε και για το ψεύτικο προφίλ της στο facebook

Τι κι αν προσπάθησε να το κρύψει η Ήρα Μελλή; Το μοντέλο τελική «λύγισε» και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει βρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα! Αν και στην αρχή τα «μάσαγε» λέγοντας:

«Είναι πολύ ερωτικό να κάνεις sex με γυναίκα. Εγώ προτιμώ πιο άγριο sex» στη συνέχεια η Ήρα Μελλή το… μαρτύρησε: «Έχω κάνει sex με γυναίκα... Δεν μου άρεσε, το σταμάτησα στη μέση».

Τι απαντά όμως το μοντέλο στο πιθανό ενδεχόμενο να γυρίσει ροζ dvd; «Ακόμα και αν μου έδιναν 500.000 Ευρώ για να γυρίσω τσόντα, δεν θα το έκανα ποτέ» δηλώνει.

Όταν ενημερώνεται ξαφνικά ότι κυκλοφορεί ένα προφίλ στο Facebook με το όνομά της γραμένο στα Ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες το οποίο και η ίδια αγνοεί.

Μιλώντας γι` αυτό η Ήρα αποκάλυψε πώς πρόκειται μάλλον για έναν πρώην της ο οποίος προκειμένου να την εκθέσει αφήνει να εννοηθούν διάφορα.... υπονοούμενα που αφορούν στο ήθος της και την αξιοπρέπειά της.

Κι επειδή οι καιροί είναι περίεργοι η ίδια ξεκαθαρίζει ότι... "Ούτε βίζιτες κάνω ούτε βεβαίως είναι δική μου η σελίδα.Τον τύπο αυτόν θα τον τρέξω μέχρι εκεί που πάει για να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι"...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight