Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: «Οδοστρωτήρας» ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: «Οδοστρωτήρας» ο Ολυμπιακός

Πέρασε με νίκη και από την Κροατία

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την έκτη συνεχή νίκη στον 3ο όμιλο της Ευρωλίγκας, επικρατώντας στο Ζάγκρεμπ της Τσεντεβίτα με 84-62. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ελπίζουν τώρα σε ήττα της Ζαλγκίρις στο Μιλάνο από την Αρμάνι για να «καπαρώσουν» την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τα δεκάλεπτα (πρώτη αναφέρεται η γηπεδούχος): 18-21, 37-40, 48-64, 62-84

Οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί μια ισχνή διαφορά τριών πόντων στη λήξη του. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει δικαιώματα στους Κροάτες με την άμυνά τους αλλά και την ανυπομονησία τους απέναντι στην άμυνα ζώνης, ως εκ τούτου λοιπόν στην επανάληψη αποφάσισαν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά: να «ναρκοθετήσουν» την περιοχή τους. Έτσι, οι γηπεδούχοι σκόραραν σε αυτό το διάστημα μόλις 25 πόντους και δέχθηκαν 44, με αποτέλεσμα η πειραϊκή ομάδα να μετατρέψει το δεύτερο ημίχρονο σε προπόνηση.

Τα πάντα κρίθηκαν λίγο μετά την έναρξη του τρίτου δεκάλεπτου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκαν ανοιχτό γήπεδο και πάτησαν το «γκάζι», με αποτέλεσμα να φτάσουν τη διαφορά στο +11 (44-55). Με τους Γκετσεβίτσιους και Χάινς πρωταγωνιστές στο φινάλε του συγκεκριμένου διαστήματος, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 64-48 και στη συνέχεια πρόσφερε και θέαμα με τις τάπες του Χάινς και τα περίτεχνα καλάθια του ίδιου, φτάνοντας τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους.

Πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν οι Σπανούλης (14 πόντοι) και Περπέρογλου (12), ενώ από την Τσεντεβίτα ξεχώρισε μόνο ο Ιλιέφσκι (14 πόντοι), καθώς τα «αστέρια» της κροατικής ομάδας, Άντριτς (3π.) και Ζελαμπάλ (2π.), ήταν απόψε... σβηστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports