Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το "Άλμα Ζωής" σε κάθε γωνιά της πόλης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Πάτρα: Το "Άλμα Ζωής" σε κάθε ...

Την Κυριακή στο Γηροκομειό

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ» συνεχίζοντας την προσπάθεια του η ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση να φθάσει σε κάθε γωνιά αυτής της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γηροκομειού, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5.30 μμ σε αίθουσα του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Ι.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ).

Στην εκδήλωση θα ενημερώσουν για την τεράστια αξία της πρόληψης –έγκαιρης και πρώιμης διάγνωσης ο αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής κος Δημήτριος Κούκουρας, η ψυχολόγος του Συλλόγου κα Ράνια Πανουργιά, για τους παράγοντες που μας αποτρέπουν να κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο, ενώ η εθελόντρια και Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Πάκυ Καραλή θα μοιραστεί με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με την νόσο.

Οι δυο σύλλογοι προσκαλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού, ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολεί την κάθε γυναίκα, και που καθίσταται σημαντικότερο και επιτακτικότερο σήμερα μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Υγείας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους ειδικούς, ενώ από τον Σύλλογο θα μοιραστεί έντυπο υλικό με οδηγίες αυτοεξέτασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις