Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - κακοκαιρία: Συναγερμός σε Κόκκινο Μύλο και Ροϊτικα- Κατέρρευσε στύλος βενζινάδικου στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα - κακοκαιρία: Συναγερμός σε Κόκκιν...

Επι τόπου συνεργεία του Δήμου Πατρέων και η Πυροσβεστική

23.17: Εξακολουθεί να έχει νερά ο δρόμος στον Κόκκινο Μύλο χωρίς προβλήματα για τις εκεί επιχειρήσεις αν και οι καταστηματάρχες είναι σε... επιφυλακή. Νωρίτερα, στις 11, κατέρρευσε ο στύλος επιγραφής πρατηρίου βενζίνης στην Ακτή Δυμαίων, κοντά στην ΑΒΕΞ. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής και απομάκρυναν τον στύλο από το οδόστρωμα.

Επίσης, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Γούναρη, αποκολλήθηκαν λαμαρίνες από παλιά διώροφη οικία. Στο σημείο βρίσκονται δυο οχήματα της Πυροσβεστικής.

20.25: Σε λίμνη έχει μετατραπεί ο δρόμος από Τσαούση μέχρι Βραχνέικα στην Πάτρα, καθώς τα νερά από το δυνατό αέρα έχουν βγει από τη θάλασσα και φτάνουν μέχρι τις πόρτες των σπιτιών, ενώ το οδόστρωμα έχει πλημμυρίσει. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων τα οποία τοποθετούν νερόμπαλες ώστε να  σταματήσουν την ορμή των κυμάτων και να μπορέσουν να αποδώσουν ξανά το δρόμο στην κυκλοφορία καθώς λόγω της κατάστασης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την περιοχή του Τσαούση έως το Μονοδένδρι.

Πλημμύρες είχαμε νωρίτερα και στην περιοχή του Κόκινου Μύλου, όπου παρενέβησαν τα συνεργεία του Δήμου και άνοιξαν το δρόμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία.

Στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, που βοηθάει για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις