Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυρετωδώς ετοιμάζουν το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Πάτρας τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού

Πυρετωδώς ετοιμάζουν το Χριστουγεννιάτικ...

Ωστόσο φέτος την μέρα του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα δεν άναψε όπως άλλες χρονιές ο γιορτινός φωτισμός

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει αρχίσει και τοποθετείται στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας από τα συνεργεία του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων. Χθες Σάββατο 1/12, μάλιστα οι εργαζόμενοι του συνεργείου έβαζαν τα φωτάκια στα δέντρα περιμετρικά  της πλατείας Γεωργίου όπου αναμένεται  λίγες μέρες αργότερα να τοποθετηθεί και η Θεία φάτνη.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι φέτος λόγω προφανώς και των συνεχών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους για το κρίσιμο θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων, καθυστέρησε να ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους δρόμους της Πάτρας.

Για παράδειγμα άλλες χρονιές πάντοτε την γιορτινή μέρα του Αγίου Ανδρέα που η πόλη τιμά τον Πολιούχο της και υποδέχεται πολλούς επισκέπτες προσκυνητές, άναβε έστω δοκιμαστικά ο φωτεινός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Επίσημα πέρυσι ο φωτισμός με τα λαμπιόνια στους δρόμους είχε ανάψει από το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά στις 9 Δεκεμβρίου δίνοντας έναν άλλο πιο φωτεινό και λαμπερό τόνο στην εορταστική εμπορική αγορά, κάτι που έχει τόσο ανάγκη και φέτος που η οικονομική κρίση μοιάζει να έχει επιδεινωθεί.

Να δούμε πότε ακριβώς θα ανάψει φέτος ο διάκοσμος. Πληροφορίες θέλουν οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 3/12.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις