Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός χαρίζει μπότες σε άστεγο και γίνεται ο ήρωας της πόλης

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός χαρίζει μπότες σε...

500.000 like στο Facebook!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα αστυνομικό στη Νέα Υόρκη να προσφέρει παπούτσια σε έναν ηλικιωμένο άστεγο αποσπώντας σε λιγότερο από 24 ώρες 500.000 likes και 16.000 σχόλια στο facebook. Το περιστατικό συνέβη στην Times Square στις 14 Νοεμβρίου. Ο αστυνομικός Λώρενς Ντε Πριμο περιπολούσε στην περιοχή όταν αντίκρισε έναν ξυπόλητο ηλικιωμένο άστεγο που υπέφερε από το κρύο και είχε φουσκάλες στα πόδια. «Εγώ φορούσα  δύο ζευγάρια κάλτσες και πάλι κρύωνα» ανέφερε αργότερα στους New York Times ο αστυνομικός.

Ο νεαρός Λώρενς ΝτεΠριμο μπήκε αμέσως σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες αξίας 75 δολαρίων τις οποίες και έδωσε στον άστεγο. Ο αστυνομικός σκύβοντας να βοηθήσει τον ηλικιωμένο άνδρα απαθανατίστηκε από την κάμερα του τηλεφώνου μιας τουρίστριας και η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η τουρίστρια έστειλε τη φωτογραφία στην αστυνομία της Νέας Υόρκης η οποία την δημοσιοποίησε και ο νεαρός αστυφύλακας αναγνωρίσθηκε και έγινε ο ήρωας της ημέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις