Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Νικολαιίκων

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερ...

Δείτε το πρόγραμμα

Το Eκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Νικολαιΐκων, γνωστοποιεί ότι στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Νικολαιίκων, στις 4 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε την Τίμια Κάρα της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, από 2 έως και 4 Δεκεμβρίου, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: 
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα 6μ.μ.: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας έξωθεν του Ιερού Ναού, είσοδος στον Ιερό Ναό και ακολουθία Εσπερινού μετά Παρακλήσεως.
Ώρα 9μ.μ.: Αγρυπνία με τη συμμετοχή του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μυλωνά, ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως.
ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η Τιμία Κάρα θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας προς προσκύνηση από το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
Ώρα 6μ.μ.: Μέγας Εσπερινός στον οποίο θα χοροστατήσει και θα κηρύξει το θείο λόγο ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κάρμας, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου.
ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα 7π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη ημών κ.κ. Αμβροσίου.
Το απόγευμα της εορτής και ώρα 5μ.μ. θα ψαλεί Ιερά παράκληση προς την Αγία Βαρβάρα, υπέρ υγείας και βοηθείας των πιστών.
Προσκαλούνται οι ευλαβείς Χριστιανοί όπως προσέλθουν στην Εορτή και Πανήγυρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις