Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαγγέλης Περρής : "Αυτό ότι είμαστε συμμαθητές με τη Ναταλία είναι μια άλλη βλακεία που είπα..."

Βαγγέλης Περρής : "Αυτό ότι είμαστε...

Τι είπε στη διαδικτυακή εκπομπή του entertv

Η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του entertv, με τον τίτλο “MaZi” και παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου προβλήθηκε χθες από το entertv.gr. Πρώτος καλεσμένος της Μαρίας Μπεκατώρου ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση και όχι μόνο!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία του επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις που βγήκαν μέσα από ένα… κοφίνι! Μαζί θυμήθηκαν και μέρες Χριστουγέννων, αλλά και στιγμές από τα παιδικά χρόνια του Βαγγέλη Περρή στη Σύρο.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού και όσα έχουν ακουστεί για το θέμα αυτό. “Εμένα μου αρέσει να παίζω, δεν μου αρέσουν τα σοβαρά και μπορεί να πω διάφορες αηδίες κάνοντας πλάκα με τον οποιονδήποτε. Αυτό το πράγμα αν το ξεχωρίσεις και το πάρεις αποσπασματικά, δεν έχει κανένα νόημα…” δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής και συμπλήρωσε “Με τη Ναταλία Γερμανού παίζω… Παίζω από την άποψη ότι επειδή είμαστε συμμαθητές θυμόμαστε τα παλιά! Αυτό ότι είμαστε συμμαθητές με τη Ναταλία είναι μια άλλη βλακεία που είπα, στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Όσοι μας ξέρουν, ξέρουν ότι όταν εκείνη τέλειωνε το Γυμνάσιο, εγώ έμπαινα!”.


Ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε στην Μαρία και κάτι που δεν έχει πει ποτέ! “Μου τη σπάνε όταν μας αντιγράφουν και το κάνουν άσχημα. Μου τη σπάει πάρα πολύ, εκνευρίζομαι! Θα σου πω γιατί… Το αστείο είναι πολύ συγκεκριμένο και δομείται συγκεκριμένα, έχει μια κλιμάκωση. Όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει την κλιμάκωση και της στερεί το προκαταρκτικό ή το τελευταίο κομμάτι ξεφτιλίζει το ίδιο το αστείο. Σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα…” ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και συμπλήρωσε “Αυτοί που το έκαναν άσχημα εξακολουθούν να το κάνουν άσχημα, γι’αυτό έχουν και πενιχρότατα ποσοστά”.

 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight