Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέφος κινδύνεψε να καεί από κερί σε σπίτι με κομμένο ρεύμα!

Βρέφος κινδύνεψε να καεί από κερί σε σπί...

Τραγικές καταστάσεις εκτυλίσσονται καθημερινά στις γειτονιές της Πάτρας

Τραγικές καταστάσεις εκτυλίσσονται καθημερινά στις γειτονιές της Πάτρας, με «πρωταγωνιστές» οικογένειες της διπλανής πόρτας, οι οποίες λόγω της οικονομικής ανέχειας και της έλλειψης πόρων ζουν στο σκοτάδι επί ημέρες και εβδομάδες, καθώς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Αποκορύφωμα της κρίσης που πλήττει την ελληνική κοινωνία συνιστούν τρεις περιπτώσεις οικογενειών της πόλης που ζουν χωρίς ρεύμα.

Ειδικότερα, δραματικές ώρες περνά μια δεκαμελής οικογένεια που ζει στα περίχωρα της Πάτρας, σε σπίτι 40 τετραγωνικών μέτρων, η οποία εδώ και έναν μήνα φωτίζεται με κερί, από το οποίο πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να καεί ένα νεογέννητο την ώρα που προσπαθούσαν να το ταΐσουν.

Στην ίδια οικογένεια ζει και ένας παππούς, που κάνει χρήση ινσουλίνης, για τη συντήρηση της οποίας απαιτείται ψυγείο, το οποίο είναι εκτός λειτουργίας.

Την ίδια ώρα, μια μητέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας ζει χωρίς φως επί πέντε ημέρες μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, παρόλο που εδώ και δυόμισι μήνες έχει ζητήσει διακανονισμό κατά παρέκκλιση, αφού δεν έχει να πληρώσει το ποσό που της ζητούν ως προκαταβολή.

Τα πιο πάνω μαζί με τα όσα περιγράφονται στην επιστολή απόγνωσης πολύτεκνης μητέρας από την Πάτρα στο Διαδίκτυο, που αναφέρει ότι στέλνει τα παιδιά της νηστικά στο σχολείο ή με ένα κουλούρι στα τρία κομμένο, συνθέτουν το ζοφερό σκηνικό στην πατραϊκή κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις