Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΟΝΝΕΔ: Είχε ενημερωθεί για την αποπομπή του ο Γ. Δρακούλης – Ποίοι οι λόγοι της απομάκρυνσής του

ΟΝΝΕΔ: Είχε ενημερωθεί για την αποπομπή ...

Υποψήφιος πρόεδρος ο Χρήστος Τσιαβικός

Άμεση ήταν η απάντηση εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στα όσα κατήγγειλε νωρίτερα στο thebest ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης, για την προκήρυξη εκλογών στην οργάνωση την οποία και χαρακτήρισε «αντικαταστατικής». Μιλώντας στο thebest ο Αναπληρωτή υπεύθυνος επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Σιαδήμας, υποστηρίζει πως η εκλογική διαδικασία είναι απολύτως «νόμιμη» και έχει ανακοινωθεί επισήμως από την περασμένη Παρασκευή οπότε και τοιχοκολλήθηκε σχετική ανακοίνωση στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Αγίου Νικολάου.

Όσο για την αποπομπή του Γ. Δρακούλη από τη θέση του προέδρου, ο κ. Σιαδήμας εξηγεί ότι του έχει ανακοινωθεί εδώ και 10 ημέρες, ενώ για τους λόγους της απομάκρυνσή του προσθέτει:

«Ο κ. Δρακούλης ήταν απόντας επί 5 μήνες από όλες τις διαδικασίες τις Οργάνωσης. Επιδείκνυε πλήρη αδιαφορία για κάθε δράση της ΟΝΝΕΔ και του κόμματος. Όλα τα υπόλοιπα που διακινεί ο ίδιος περί φιλίας του με το Νίκο Νικολόπουλο είναι άσχετα με την απομάκρυνσή του.».

Σε σχετικό ερώτημα του thebest για το γεγονός ότι τα μέλη της ΟΝΝΕΔ δεν έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και η πλειοψηφία τους δεν γνωρίζει καν ότι απόψε διεξάγονται εκλογές, ο κ. Σιαδήμας υποστηρίζει ότι ήταν υποχρέωση του απερχόμενου προέδρου να τους ενημερώσει.

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας είναι ο 23χρονος Χρήστος Τσιαβικός. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί απόψε 5-7 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας στην Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις