Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντουαρντ Ν' Τζιοντό

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έ...

Προπονούνται άλλοι δύο ξένοι

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή η απόκτηση του Καμερουνέζου Έντουαρντ Ν' Τζιοντό, ενώ υπέγραψαν προσύμφωνα με την πατρινή ομάδα οι Ατζέ Ζεοφρί και  Άλαν Μάρκες. Όπως αναφέρει η "κοκκινόμαυρη" διοίκηση:

"Κατόπιν των γνωμοδοτήσεων των προπονητών Ηλία Φυντάνη, Ανδρέα Ζήκου και Γιώργου Κούτση αποκτήθηκε ο Καμερουνέζος ποδοφαιριστής  Ndjodo Edouard.

Ο NdjodoEdouard είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,92 και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγαρία στις ομάδες  FC TATABANYA, FC BUDAPEST HONVED, FC FERENCVAROSI, FC SIOFOK.

Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνιζόταν στην FC TATABANYA παίζοντας σε 14 αγώνες και 7 γκολ .

Ο Ndjodo Edouard κατά το τελευταίο 15 ήμερο εντυπωσίασε τους προπονητές  και τους ποδοσφαιριστές  όχι μόνο για την αγωνιστική συμπεριφορά του αλλά για τον καταληκτικό χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Ο Ndjodo Edouard έχει σπουδάσει οικονομικά και μιλάει 6 γλώσσες.

Με την επαγγελματική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή  προπονούνται  2 ξένοι ποδοσφαιριστές οι Adjet  Geoffrey και Μarques Alan, οι οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και εφόσον ικανοποιήσουν τον  κ.  Κούτση   θα υπογράψουν 3ετή συμβόλαια συνεργασίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports