Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας εισήλθε σήμερα τα ξημερώματα η γλυκιά Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 16/12 θα απογειώσει τη γοητεία σας, θα ομορφύνει την εμφάνισή σας και θα φέρει αρκετές κατακτήσεις, νέες σχέσεις ή και συνεργασίες. Η πολύ ωραία όψη της με τον Ποσειδώνα σήμερα, γεμίζει τη καρδιά με όμορφα συναισθήματα, έμπνευση και ρομαντισμό.

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για νέα πράγματα κατόπιν. Δεν θα λείπουν τα παρασκήνια και οι ίντριγκες. Ωστόσο ευνοεί ιδιαίτερα την ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα άλλαξε ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευεργετήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Ιδανική εποχή για δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, ενώ γενικά θα κάνετε όμορφα πράγματα με τις παρέες σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα «θεραπεύει» τις σχέσεις.

Υδροχόος

Θετική για τα επαγγελματικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό, μια περίοδος που βελτιώνεται η κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα αλλά και οι σχέσεις με ανωτέρους. Θα φέρει επίσης την ευκαιρία για νέες συνεργασίες μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Βελτίωση και στα οικονομικά, με διακριτικούς αλλά σωτήριους τρόπους.

Ιχθύες

Πολύ ωραία για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό, η οποία απογειώνει το ρομαντισμό και τη γοητεία σας μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Ειδικά σήμερα που σχηματίζει με ακρίβεια ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η διάθεση είναι υπερβατική και η συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις ονειρική. Καλλιτεχνική έμπνευση.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Τα συναισθήματα στις σχέσεις βαθαίνουν και οι διεργασίες γίνονται πιο μυστικές, και στις συνεργασίες. Το ωραίο τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον Ποσειδώνα, προσφέρει ονειρικές ερωτικές στιγμές και καλλιτεχνική έμπνευση.

Ταύρος

Ανεβάζει κατακόρυφα τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό σήμερα και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία για νέους έρωτες αλλά και συνεργασίες. Η πολύ ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, απογειώνει το ρομαντισμό και τη φαντασία – υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και εισέρχεται στο Σκορπιό, απ’ όπου θα ευνοήσει τον εργασιακό σας οίκο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Το κλίμα στη δουλειά και στη καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστο και άνετο, ενώ η θετική γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα ευεργετεί τις επαγγελματικές σχέσεις – εύνοια από άτομα εξουσίας.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ερωτικό γίνεται το κλίμα με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό από σήμερα, η οποία μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα φέρει επιτυχίες στα αισθηματικά, αρκετό φλερτ και όμορφες στιγμές διασκέδασης. Ανεβασμένη δημιουργικότητα και ρομαντισμός, απόλαυση της ζωής και της τέχνης, ειδικά σήμερα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Λέων

Το κλίμα στις σχέσεις γίνεται πιο μυστικοπαθές, με την είσοδο της Αφροδίτης σήμερα στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού να ανεβάζει τα πάθη και τον ερωτισμό Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας – ιδανική περίοδος για να φροντίσετε και να διακοσμήσετε το χώρο σας, ίσως και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα γλυκάνει τον τρόπο που επικοινωνείτε, μιλάτε και γράφετε, ενώ επίσης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα ηρεμήσει ο νους σας. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις. Όμορφα ταξιδάκια. Η διέλευση αυτή επίσης ευνοεί τα μαθήματα και σεμινάρια που έχουν να κάνουν με τέχνη, ομορφιά και μόδα.

Ζυγός

Φεύγει σήμερα η ευεργετική Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, όμως μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα ευνοήσει τον οικονομικό σας τομέα, βελτιώνοντας τα έσοδα. Όμορφες αγορές που θα ευχαριστηθείτε. Σήμερα σχηματίζει και μια ωραία όψη με τον Ποσειδώνα, η οποία γλυκαίνει τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being