Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η διαφήμιση του Φικιώρη δεν αρέσει στον ΕΟΠΥΥ – Έστειλε τελεσίγραφο στην εταιρεία!

Η διαφήμιση του Φικιώρη δεν αρέσει στον ...

Ο Ενιαίος Οργανισμός Ασφάλισης ζητά να αποσυρθεί εντός 24ωρών το σποτ

Με εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού, ο ΕΟΠΥΥ στρέφεται κατά των τηλεφωνικών εταιρειών που παρέχουν τους πενταψήφιους αριθμούς για ραντεβού με τους γιατρούς.

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/254375/exodiko-toy-eopyy-stis-tilefonikes-etaireies-gia-ta-diafimistika-toys#ixzz2Ch0oKVw1

Με εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού, ο ΕΟΠΥΥ στρέφεται κατά των τηλεφωνικών εταιρειών που παρέχουν τους πενταψήφιους αριθμούς για ραντεβού με τους γιατρούς. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΠΥΥ υποστηρίζει ότι με τις διαφημίσεις τους, οι εταιρείες πλήττουν το κύρος του Οργανισμού και τις καλεί εντός 24 ωρών να αποσύρουν άμεσα τα επίμαχα τηλεοπτικά σποτ.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες μια από τις εταιρείες διαφημίζει τον πενταψήφιο αριθμό του ΕΟΠΥΥ χρησιμοποιώντας, όπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού, «αμφιλεγόμενο πρόσωπο». Τονίζουν δε ότι τόσο το κείμενο, που εκφωνείται, αλλά και το συγκεκριμένο πρόσωπο, που εμφανίζεται, όσο και ολόκληρο το διαφημιστικό σποτ δεν συνάδουν με την αξιοπιστία του Οργανισμού.

Η διοίκηση προσανατολίζεται στο άμεσο μέλλον να αντικαταστήσει τις εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα, από δικό της μηχανισμό, με τριψήφιο αριθμό στον οποίο πιθανότατα οι ασφαλισμένοι θα μπορούν εντελώς δωρεάν να κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις