Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Πέτυχε η "Αντίσταση κατά των τραπεζών"

Αίγιο: Πέτυχε η "Αντίσταση κατά των...

Την εκδήλωση πραγματοποίησε η κίνηση πολιτών "Αντίσταση Τώρα"

Με επιτυχία, παρουσία του Πάνου Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου η εκδήλωση της κίνησης πολιτών «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», με θέμα «Αντίσταση κατά των τραπεζών».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η κίνηση πολιτών αναφέρονται τα παρακάτω: "Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου κο Κόκλα, της εφημερίδα «Πρώτη της Αιγιαλείας» τη δημοσιογράφο κα Αθηνά Μπόκολα, αλλά και όλους όσους μας βοήθησαν, στο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, που μοναδικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών!

Ο κόσμος πολύς, πλήρως συνειδητοποιημένος, ότι ο οικονομικός πόλεμος που η χώρα μας αντιμετωπίζει, έχει ως στόχο τους ίδιους και τις ίδιες τις οικογένειές του, κατανόησε ότι μόνο με οικονομικό πόλεμο από την πλευρά του αντιμετωπίζεται!

Ο Πάνος Θεοδωρίδης ήταν άμεσος και όχι δημαγωγικός, έπεισε με την ενημέρωσή του αλλά και με τις απαντήσεις που έδωσε στους πολίτες, ύστερα από ερωτήσεις που δέχθηκε από εκείνους κι όλοι τελικά κατανόησαν, ότι ο μόνος τρόπος για την απάλειψη φαινομένων όπως οι αυτοκτονίες ή οι κατασχέσεις, είναι η ειρηνική και ουσιαστική αντίδραση και μόνο αυτή!

Καλούμε του πολίτες που παρευρέθησαν και θέλουν να συμμετάσχουν στην κίνηση , αλλά και όλους εκείνους που κατά δεκάδες συρρέουν για να ενημερωθούν, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου για τον συντονισμό μας όσον αφορά την κατάθεση των εξωδίκων!

Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και οι νέες μας δράσεις κατά των χαρατσιών της  ΔΕΗ, κατά των χαρατσιών της εφορίας, αλλά και κατά των τελών κυκλοφορίας.

Τα έντυπα για τις κινήσεις μας θα διατίθενται από διάφορους επαγγελματίες της περιοχής μας που διατηρούν καταστήματα παραγωγής αντιγράφων (κοινώς βγάζουν φωτοτυπίες), οπότε όλοι οι κάτοικοι, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις