Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας : Όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας : Όλα ανο...

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της ομάδας στην Πορτογαλία

Τα κορίτσια της Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας πάλεψαν στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στην Πορτογαλία απέναντι σε μία νεανική και πολύ γρήγορη ομάδα. Είχαν τα ηνία του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με 12-17 και το ημίχρονο έκλεισε με 15-18. Η ομάδα, αν και δεν ανταποκρίθηκε στην άμυνα στα πρώτα 30΄λεπτά, ήταν φανταστική στην επίθεση και κρατούσε την πρωτοπορία στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όμως η πορτογαλική ομάδα αντέδρασε και ισοσκέλισε τον αγώνα, πέρσε μπροστά με 22-20, αλλά η Αναγέννηση με την εμπειρία της και την άνοδο της Ταταράκη κατάφερε να προηγηθεί και πάλι 22-24. Το ματς έγινε ντέρμπι και πήγαινε γκολ-γκολ. Στο τελευταίο λεπτό και συγκεκριμένα στο 29.05' η Αναγέννηση ήταν μπροστά 27-28 και είχε την μπα΄λα στα χέρια της μετά το τάϊμ-άουτ του Σίμπι Νοτϊτσίνοφ. Μία όμως κακή πάσα έδωσε την ευκαιρία στις προτογαλέζες να ισοφαρίσουν με αιφνιδιασμό και στα τελευταία 25'' η Αναγέννηση δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη δυνατή άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα το τελικό 28-28!!!

* Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από λιλιπούτειους μαθητές του κολλεγίου (έχει 2.000 μαθητές στο δυναμικό του με οργανωμένες εγκαταστάσεις), που δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα!!!

* Στο ημίχρονο υπήρχαν μαζορέτες του σχολείου!!!

* Η πορτογαλική ομάδα πρόσφερε γνωστό τοπικό οίνο σε αθλήτριες και προπονητές της Αναγέννησης.

(NIKOS GIAMOURIS - ARTA - GREECE)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports