Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πλούσιο θέαμα αναμένεται στο "Fight Night-European Champion Belt"

Πλούσιο θέαμα αναμένεται στο "Fight...

Την Κυριακή στο κλειστό του Απόλλωνα

Στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του "Fight Night-European Champion Belt", έχουν μπει διοργανωτές, προπονητές και μαχητές που έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο το απόγευμα στο "κλειστό" του Απόλλωνα, συνδυάζοντας μαχητικά αθλήματα, θέαμα, μουσική και χάπενινγκ.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις είχαν ως εξής:

Κώστας Αντωνακόπουλος (προπονητής Αστραπής): "Ενα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα. Ηταν κάτι που επεξεργαζόμασταν πολά χρόνια πριν, όμως οι συνθήκες ποτέ δεν είχαν επιτρέψει την υλοποίησή του. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση, την οποία κάνουν αποκλειστικά πατρινοί και μόνο για πατρινούς. Θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα στον χώρο του κικ-μπόξινγκ και φυσικά οι κορυφαίοι πατρινοί πρωταθλητές. Μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες και για πραγματικούς αγώνες. Δεν υπάρχει κανένα στημένο παιχνίδι".

Αντώνης Αντωνακόπουλος (προπονητής Εκρηξης): "Υποσχόμαστε και στον πιο απαιτητικό θεατή ότι θα παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα, με πραγματικούς αγώνες, με πραγματικές κλωτσιές και γροθιές. Η Πάτρα είναι μια πόλη με προϊστορία και παράδοση στα μαχητικά αθλήματα".

Χάρης Γκάζης (πρωταθλητής Σπάρτακου): "Θα αντιμετωπίσω τον Ιταλό πρωταθλητή Γκουλιέλμο Καράτα για τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Πρόκειται για ισχυρό αντίπαλο. Και οι δυο επιλεχθήκαμε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Θέλω να κερδίσω μέσα στην πόλη μου, μπροστά στους ανθρώπους μου, μπροστά στους πατρινούς".

Γιώργος Καριώτης (προπονητής Kariotis Team, παλιός πρωταθλητής): "Και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε την τύχη και την ατυχία να έχουμε παίξει και τον ρόλο του αθλητή και τον ρόλο του προπονητή και τον ρόλο του διοργανωτή. Γι΄ αυτόν, όμως, τον λόγο γνωρίζουμε πολύ καλά το τι ζητάει από εμάς το κοινό και το ποιες προσδοκίες έχει. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μην διαψεύσουμε τον κόσμο".

Αλέξης Καραλής (πρωταθλητής Σπάρτακου): "Είναι μεγάλη μου τιμή το ότι θα αγωνιστώ μέσα στην πόλη μου, μπροστά στο κοινό της Πάτρας. Νιώθω τυχερός. Ο αντίπαλός μου είναι ο Γιάννης Μπαλάσης, τον οποίο είχα κερδίσει πριν μερικά χρόνια σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τα υπόλοιπα θα τα πω στον ίδιο τον Μπαλάση μέσα στο ρινγκ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports