Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η 74χρονη είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπές πορτοφολιών από πελάτες των λαϊκών αγορών

Η 74χρονη είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπέ...

Τέλος στην δράση της έβαλε ...συνομήλικό της θύμα

πάγγελμα ήσαν οι κλοπές για  μια ηλικιωμένη Βουλγάρα που  εντόπιζε τα θύματά της στις  λαϊκές αγορές! Όμως, το… συνομήλικο  θύμα της την κατάλαβε και  ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στην «γιαγιά» με τα μακριά χέρια.


Η 74χρονη αλλοδαπή εκμεταλλεύτηκε το συνωστισμό στο χώρο της λαϊκής αγοράς των Φαρσάλων για να αρπάξει 700 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού ενός 75χρονου. Ο ηλικιωμένος την πήρε είδηση και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν τη δράστιδα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ωστόσο, η άγνωστη συνεργός της κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
Μια άλλη «καπάτσα»  τσιγγάνα κατάφερε μέσα σε  λίγη ώρα να αρπάξει 90 ευρώ από έναν 63χρονο και άλλα 200 από έναν 81χρονο στον Βόλο! Τα θύματα αντιλήφθηκαν την 50χρονη δράστιδα τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του 51χρονου συνεργού της με το οποίο διέφυγε και, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., το ζευγάρι συνελήφθη με τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Το αυτοκίνητο του 51χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης εγκλήματος.
Είδη προικός προφασίζονταν ότι πωλούσαν ένας 32χρονος και ένας 18χρονος που χτύπησαν την πόρτα μιας 72χρονης στον Τύρναβο, αλλά κατάφεραν να την απασχολήσουν και να αρπάξουν από το σπίτι της 1.900 ευρώ! Η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή μόλις έφυγαν και ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι τους εντόπισαν να κινούνται με το αυτοκίνητο του 32χρονου, τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω τους 1.275 ευρώ τα οποία επέστρεψαν στην 72χρονη. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Μια 91χρονη  γυναίκα κατάφεραν να απασχολήσουν  παριστάνοντας τους υπαλλήλους  εταιρείας καυσίμων που δήθεν  θα μετρούσαν το πετρέλαιο  στην δεξαμενή της στα Κουτσομύλια Τρικάλων, τρεις Έλληνες ηλικίας 34, 36 και 34 χρόνων. Στην πραγματικότητα, όμως, «ρούφηξαν» 36 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης το οποίο έβαλαν σε δυο μπιτόνια! Πριν απομακρυνθούν, όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις