Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αύριο Τετάρτη 14/11 θα πραγματοποιηθούν τα φετινά καλλιστεία για τη Σταρ Ελλάς 2012

Αύριο Τετάρτη 14/11 θα πραγματοποιηθούν ...

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη ενώ μέλος της κριτικής επιτροπής το μοντέλο από την Αχαία, Γιάννης Σπαλιάρας

Μετά από καιρό ξαναγίνονται τα καλλιστεία στη χώρα μας για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012.

Πέρυσι ως γνωστό λόγω της οικονομικής κρίσης ο διαγωνισμός δεν είχε τελικώς πραγματοποιηθεί ενώ και φέτος έφτασε στην τελική ευθεία με μεγάλη καθυστέρηση.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά που θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 ενώ σήμερα γίνονται οι τελευταίες πρόβες των κοριτσιών. Συνολικά 19 είναι οι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τους φετινούς  τίτλους ομορφιάς ενώ τον διαγωνισμό που πάντα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον θα μεταδώσει ζωντανά το σάιτ TLIFE.

Όπως γράφει το ΤLife, η ομάδα του διοργανωτή των καλλιστείων Βασίλη Πρεβελάκη βρίσκεται σε πυρετό έντονων προετοιμασιών τις τελευταίες μέρες ώστε να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό event. Ο χώρος του “Dream City” στην Αθήνα θα διαμορφωθεί ειδικά για τη μεγάλη βραδιά που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ ενώ οικοδέσποινα της εκδήλωσης θα είναι η παρουσιάστρια του καναλιού Star, Ελεονώρα Μελέτη.

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση της σέξι τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα που θα ντύσει μουσικά το διαγωνισμό και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Η Ελένη Φουρέιρα που άλλαξε look και χτένισμα φέτος το χειμώνα, εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιο Ρόκκου.

Όσο για την κριτική επιτροπή μέλη της θα είναι η διάσημη φωτογράφος Calliope, οι πρώην εστεμμένες των καλλιστείων Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή, ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας που κατάγεται από την Αχαία, η διευθύνουσα σύμβουλος των ιατρικών κέντρων Skouras Med, Έλενα Σκούρα και ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης.

Να θυμίσουμε ότι το 2008 Σταρ Ελλάς είχε στεφθεί και αναδειχθεί η Διονυσία Κουκίου από την Παραλία Πατρών.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των φετινών καλλιστείων.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι μέλος της κ...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των φετινών καλλιστείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight