Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεν θα συνεχιστούν τελικά οι «Βασιλιάδες» του Mega όπου παίζουν οι Αχαιοί ηθοποιοί Σκιαδαρέσης και Αναδιώτης

Δεν θα συνεχιστούν τελικά οι «Βασιλιάδες...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η εταιρεία παραγωγής δεν προτίθεται λόγω οικονομικών προβλημάτων να γυρίσει δεύτερο κύκλο επεισοδίων

Άσχημα είναι τα μαντάτα για την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες» του Mega που ξανάρχισε πρόσφατα να προβάλλεται με τα περσινά της όμως επεισόδια, στις 21.15 καθημερινά, μετά το δελτίο ειδήσεων.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso και στη συνέχεια το σάιτ gossip-tv, στην σειρά θα πέσουν τελικά τίτλοι τέλους οριστικά και αμετάκλητα και οι τηλεθεατές δεν θα δουν δεύτερο κύκλο, όπως πιστευόταν, έστω από το επόμενο φθινόπωρο.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε στους υπεύθυνους του καναλιού Mega ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της παραγωγής και από χθες ήδη άρχισε να ενημερώνει τους ηθοποιούς του σήριαλ ότι τελικά ο δεύτερος κύκλος δεν πρόκειται να γίνει.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής κατά πως φαίνεται δεν κατάφεραν να δώσουν λύση στα οικονομικά τους προβλήματα και τελικά αποφάσισαν ότι θα ήταν ασύμφορη η περαιτέρω συνέχιση της σειράς οπότε δεύτερος κύκλος επεισοδίων των «Βασιλιάδων» αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις να μην υπάρξει και να μην βγει στον αέρα.

Οι ηθοποιοί της σειράς, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης που υποδύεται τον υδραυλικό Μηνά αλλά και ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν μείνει έκπληκτοι με τις εξελίξεις, μιας και πριν από λίγες μέρες περίμεναν να χτυπήσει το τηλέφωνο για να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, γεγονός που θα σήμαινε ότι θα είχαν και δουλειά στην τηλεόραση μιας και τελευταία λόγω της οικονομικής κρίσης δεν γυρίζονται παρά ελάχιστες ελληνικές σειρές.

Ευτυχώς για τον 30χρονο Αιγιώτη μοντέλο, γυμναστή και ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη που επελέγη να είναι μεταξύ των διασήμων που θα πάρουν μέρος και θα χορέψουν στο νέο Dancing with stars του ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει τελικά μετά από μία μικρή ξαφνική αναβολή, τελικά την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012!

Στους "Βασιλιάδες" έπαιζαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Κώστας Κόκλας, ο Τόμας Πρωτόπαπας, η Μίνα Ορφανού, η Ζέτα Δούκα αλλά και η Μάρθα Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight