Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η μέρα ξεκινά με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί υπνηλία, κάτι που  μπορεί να δυσκολέψει το πρωινό ξύπνημα. Προσέξτε επίσης το χάος στην επικοινωνία  στην εργασία και στη καθημερινότητα. Επίσης προσέξτε τα μπερδέματα σε θέματα νομικά και σπουδών – πιθανές και αναβολές λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Ταύρος

Δεν είναι στα καλύτερά της η  επικοινωνία σήμερα, κυρίως για το πρώτο κομμάτι της μέρας, ενώ  θα πρέπει να προσέξετε τις μικροπαρεξηγήσεις στα αισθηματικά και στις φιλίες. Απ’ το απόγευμα όμως καλυτερεύουν τα πράγματα, η ζωτικότητά σας ανεβαίνει, ο ερωτισμός και η δημιουργικότητα το ίδιο, και νιώθετε πιο δυνατοί.

Δίδυμοι

Είναι λογικό να επικρατεί ένα χάος στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σήμερα, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε μπερδέματα, ψέματα ή παρεξηγήσεις στη δουλειά και στις σχέσεις. Θολωμένος και αφηρημένος ο νους σας. Ξεκαθαρίζει όμως το τοπίο μετά το απόγευμα και θα περάσετε όμορφες στιγμές cocooning.

Καρκίνος

Οι συνεννοήσεις, η επικοινωνία  και οι μετακινήσεις δεν γίνονται και με τον πιο άμεσο τρόπο  σήμερα, καθώς το κλίμα είναι λίγο χαοτικό. Προσέξτε λοιπόν τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς και φροντίστε  να είστε πιο σαφείς στην επικοινωνία. Απ’ το απόγευμα βελτιώνεται το κλίμα και είναι πιθανές συζητήσεις με βάθος και ουσία.

Λέων

Σήμερα προσέξτε τα μπερδέματα και τα λάθη σε οικονομικές συναλλαγές, ακόμα και τις απάτες ή τις κλοπές, ειδικά τις πρωινές ώρες. Επίσης φροντίστε να μην τρέφετε λάθος ελπίδες και αυταπάτες για οικονομικά ζητήματα – μην βασίζεστε σε υποσχέσεις. Μικρή βελτίωση των εσόδων και των επαγγελματικών πιθανή το απόγευμα.

Παρθένος

Τα ξημερώματα εισέρχεται η Σελήνη στο ζώδιό σας και μέχρι  το απόγευμα θα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον χαοτικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό να βιώνετε ένα μπέρδεμα, μια θολούρα και δυσκολία στη συγκέντρωση και στην επικοινωνία. Σημαντική βελτίωση όμως κατόπιν, αίσθημα δύναμης, ανανέωση και δημιουργικότητα.

Ζυγός

Σήμερα το πρωί μπορεί να παρακοιμηθείτε, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να αυξάνει την ανάγκη για ύπνο. Μέχρι το μεσημέρι γενικά θα υπάρχει μια θολούρα, σαν μια «ζαλάδα» νοητική και συναισθηματική, κάτι που μπορεί να φέρει μπερδέματα στην επικοινωνία και στο χώρο δουλειάς. Έλλειψη συγκέντρωσης.

Σκορπιός

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα προκαλεί έντονη τάση αφηρημάδας και  θολούρας, ενώ είναι πιθανή και  υπνηλία. Τάσεις φυγής και φυγοπονίας επίσης, που μπορεί να φέρουν περιπλοκές στα επαγγελματικά. Να είστε πιο σαφείς στις συνεννοήσεις και προσέξτε τα ψέματα και τις αυταπάτες. Μην ακούτε υποσχέσεις.

Αιγόκερως

Λίγο δύσκολη η οργάνωση της  καθημερινότητας και της επικοινωνίας σήμερα, με τις δυσμενείς όψεις  της Σελήνης να προκαλούν ένα χάος σε επικοινωνία και μετακινήσεις, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν όμως, αναμένεται αίσθημα ανανέωσης, με τη ζωτικότητα, τη θέληση και τη δημιουργικότητά σας να αυξάνουν.

Υδροχόος

Μια μέρα με μπερδέματα και αρκετό χάος, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα λάθη σε οικονομικές συναλλαγές ή τις απώλειες και τις απάτες. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και μην παίρνετε ή δίνετε υποσχέσεις για οικονομικά θέματα αλλά και γενικά μην κάνετε σχέδια, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και με αρκετά επιπόλαια διάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being