Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευ. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε πολιτικές αθλιότητες

Ευ. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε πολι...

Υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαιξε το παιχνίδι της δημαγωγίας

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής, κατηγορώντας τον για φτήνια και ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων. Αναφερόμενος στον Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επενδύει σε πολιτικές αθλιότητες στις οποίες εγκλωβίζεται και υποστήριξε πως δίνεται μάχη ανάμεσα στο μέλλον και στην εμμονή με το παρελθόν.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και το αίτημά του για εκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στο λαό αλλά προσπαθεί να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματός του.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται με όρους κηδείας γιατί επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, χρησιμοποιείται από κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες βιώνουν την κρίση και δίνουν τη μάχη της οπισθοφυλακής.

Στη συνέχεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαιξε το παιχνίδι της δημαγωγίας. «Ας αναλογιστούν όλοι τι θα συνέβαινε αν το ΠΑΣΟΚ δεν σήκωνε και πάλι το βάρος των αποφάσεων στην κυβέρνηση συνεργασίας«, σημείωσε και πρόσθεσε ότι ήταν λάθος το 2010 η πολιτική επιλογή του μοναχικού δρόμου καθώς το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία στο πρώτο μνημόνιο.

Στο σημείο αυτό χαρακτήρισε λάθος τη συγκρότηση του λεγόμενου αντιμνημονιακού μετώπου το 2010 από τη ΝΔ μέχριν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις