Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο λαικός τραγουδιστής Χρήστος Πάζης ξεκινά εμφανίσεις στην Πάτρα, στο κέντρο Παριζιάνα, στην Παραλία

Ο λαικός τραγουδιστής Χρήστος Πάζης ξεκι...

Ο συμπαθής Βορειοελλαδίτης καλλιτέχνης θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ένας γνωστός λαικός τραγουδιστής, ο Χρήστος Πάζης που έχει αρκετές μεγάλες επιτυχίες όπως το κομμάτι «Χαλαρά» που είχε ακουστεί πολύ στα ραδιόφωνα, ξεκινάει εμφανίσεις στην Πάτρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο κέντρο Παριζιάνα Live στην Παραλία κοντά στου Τσαούση.

Ο Χρήστος Πάζης έχει γεννηθεί στη Βόρειο Ελλάδα, στις Σέρρες. Από μικρός ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όπου και εμφανιζόταν τα τελευταία δέκα χρόνια σε ορισμένους από τους πλέον καταξιωμένους χώρους.

Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ νωρίς κοντά στον πατέρα του, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της δημοτικής μουσικής. Ο Χρήστος Πάζης έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και Βυζαντινής μουσικής. Από τα δεκατέσσερα του χρόνια άρχισε να ψέλνει στην εκκλησία και να τραγουδάει δημοτικά άσματα.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Χρήστος Δάντης, κ.α. ενώ το περασμένο καλοκαίρι συνεργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με την Σαμπρίνα και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Άλλες μεγάλες επιτυχίες του είναι το «Έχω κολλήσει», το «Δεν χρωστάω σε κανέναν», κ.α.

Ο Χρήστος Πάζης επανέρχεται δριμύτερος στα μουσικά πράγματα ενώ πριν λίγους μήνες μίλησε ανοιχτά και για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε και ευτυχώς ξεπεράστηκε. «Είχα περάσει ένα μεγάλο πρόβλημα με το λαιμό μου και με μια πνευμονία, ξεπεράστηκαν όμως και όλα είναι μια χαρά», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Λοιπόν» ενώ εξομολογήθηκε και το παράπονο του ότι λόγω αυτού του προβλήματος έχασε φίλους από κοντά του.

«Βέβαια κι έχασα ανθρώπους αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών μου. Οπότε καλά έκαναν και χάθηκαν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Πάζης υπόσχεται στις εμφανίσεις του στην Πάτρα να ξεσηκώσει το κοινό τόσο με τα δικά του τραγούδια όσο και με άλλα αγαπημένα και διαχρονικά λαικά κομμάτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight