Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάει Χανιά ο Παναιγιάλειος

Πάει Χανιά ο Παναιγιάλειος

Στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επέστρεψε ο Παναιγιάλειος, που την Κυριακή θα αγωνισθεί εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα των Χανίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 για τον νότιο όμιλο.

Μία αποστολή, αναμφισβήτητα, με υψηλό βαθμό δυσκολίας που απαιτεί σοβαρότητα, πειθαρχία και γενικότερα καλό αγωνιστικό πρόσωπο από τους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά, για να μπορέσει η Αιγιώτικη ομάδα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην νησιώτικη ομάδα, η οποία με "όπλο" την πολύ καλή ψυχολογία της, μετά το επιβλητικό "διπλό" στην Κόρινθο, θα επιδιώξει να επιβληθεί του πρωτοπόρου και αήττητου Παναιγιάλειου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και το εν λόγω ματς οι κρητικοί έχουν εκδόσει συνολικά 700 εισιτήρια. Από κει και πέρα στη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Ρίζος και Ρέλλας που ακολουθούν θεραπεία, ενώ ο Τάκης Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αποστολή για την Κρήτη θα κριθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports