Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Μαχαίρωσαν κουρέα απο Αίγιο στο κέντρο της Αθήνας!

Αχαϊα: Μαχαίρωσαν κουρέα απο Αίγιο στο κ...

Ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδυνου

Καταγωγή από την Αιγιάλεια έχει ο 45χρονος Αργύρης Α. (το επώνυμό του δεν δημοσιεύεται κατόπιν παρακλήσεώς του), ο οποίος μαχαιρώθηκε τρεις φορές από άγνωστο άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπό, την ώρα που εργαζόταν στο κουρείο του στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κουρέα, ο άγνωστος δράστης μπήκε στο κουρείο την ώρα που ο Αργύρης ήταν μόνος. “Ήταν μικρόσωμος, σίγουρα αλλοδαπός και με πολύ περίεργη φάτσα. Μου ζήτησε με ύφος κάπως επιτακτικό να του δώσω 20 ευρώ.

Εγώ για να πω την αλήθεια, φοβήθηκα και του τα έδωσα για να φύγει και να με αφήσει ήσυχο. Όμως αυτός, όταν του έδωσα τα λεφτά, έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και μου έριξε τρεις μαχαιριές στο στήθος, κοντά στην καρδιά. Ήμουν τυχερός που δε με σκότωσε.

Κι ήμουν τυχερός γιατί, την ώρα που με μεγάλο κόπο προσπαθούσα να ξεπλυθώ λίγο για να καλέσω το 166, μπήκε μέσα ένας φίλος, ο Ηλίας, που αμέσως πήρε Αστυνομία και ασθενοφόρο κι έτσι μου έσωσε τη ζωή. Του είμαι ευγνώμων” τονίζει μιλώντας μέσα από την εντατική ο Αργύρης.

Ο 45χρονος Αιγιαλέας κουρέας (μεγάλωσε στο Συνοικισμό Νικ.Πλαστήρα), του οποίου το κουρείο είναι το μοναδικό με έλληνα ιδιοκτήτη στη Μιχαήλ Βόδα, αποδίδει τον σοβαρό τραυματισμό του πιθανότατα σε διάφορα συμφέροντα που λυμαίνονται την περιοχή, τα οποία οδηγούν πολλούς Έλληνες καταστηματάρχες να κλείνουν τα καταστήματά τους και τη θέση τους να παίρνουν αλλοδαποί. “Μπορεί να θέλουν να με διώξουν από τη γειτονιά. Εγώ πάντως σκέφτομαι να το ξανανοίξω το κουρείο μου αλλά φοβάμαι πολύ. Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά” συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις