Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη φάκα οι ληστές που "χτύπησαν" με όπλα τον Σεπτέμβρη στο Super Market Metro στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Στη φάκα οι ληστές που "χτύπ...

Δράστες είναι δυο ημεδαποί ηλικίας 27 και 22 ετών

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ένοπλη ληστεία που συνέβη πριν δυο μήνες περίπου, στο  super market Metro στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 27 και 22 ετών για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα φορώντας κράνη και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν εργαζομένους και πελάτες αφαιρώντας το χρηματικό πόσο των 2000 ευρώ από το ταμείο ενώ για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν  δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.
Από την μεθοδική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, δράστες της ληστείας είναι οι δύο ημεδαποί.

Στα πλαίσια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οι δράστες χρησιμοποίησαν κατά τη διαφυγή τους, η οποία είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα της διάπραξης της ληστείας από 42χρονο ημεδαπό στην Πάτρα.
Παράλληλα στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του supermarket βρέθηκε άλλη μια κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού με την οποία οι δράστες είχαν μεταβεί στο κατάστημα και εγκαταλείψει στη συνέχεια. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχε αφαιρεθεί επίσης μια μέρα πριν τη ληστεία από 35χρονο ημεδαπό στη Πάτρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι δίκυκλες μοτοσικλέτες αφού κατασχεθήκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις