Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Κοινωνική και πιο θετική μέρα, η οποία απαλύνει τις πιέσεις που προκάλεσε η δύσκολη χτεσινή πανσέληνος. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες και ήρεμες στιγμές με το σύντροφο και τους καλούς σας φίλους. Ιδανική μέρα για να φροντίσετε θέματα εμφάνισης. Καλή και πιο ουσιαστική η επικοινωνία με συνεργάτες και στις σχέσεις γενικά.

Τοξότης

Τον οίκο της υγείας, της εργασίας και της καθημερινής ρουτίνας τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τη παραγωγικότητά σας, με τη διατροφή, τη δίαιτα, τη θεραπεία και την τακτοποίηση λεπτομερειών της ζωής, χωρίς άγχος, σε πιο ήρεμο κλίμα. Πιθανή μικρή βελτίωση στα οικονομικά και αποπληρωμή χρεών.

Αιγόκερως

Ευχάριστη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου να δίνει την ευκαιρία για στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού, φλερτ και δημιουργίας. Θετική επιρροή είναι οι φίλοι, ενώ η δραστηριοποίηση σε ομάδες ή συλλόγους, προσφέρει ικανοποίηση. Απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, τη μουσική, το καλό φαγητό κλπ.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ διορθώνονται τα προβλήματα των τελευταίων ημερών που προκάλεσε η πανσέληνος. Ηρεμεί το κλίμα, ο συναισθηματικός σας κόσμος γίνεται πιο θετικός, ενώ θα περάσετε ωραίες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Εύνοια στα επαγγελματικά και από άτομα εξουσίας, με διακριτικούς τρόπους.

Ιχθύες

Η Σελήνη ενεργοποιεί τον οίκο της επικοινωνίας σήμερα, μια μέρα με συναντήσεις, επαφές, ιδέες και αρκετές μετακινήσεις, σε πιο ήπιο κλίμα. Συναντήσεις και με συγγενείς. Ενασχόληση με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Τα σχέδιά σας κινούνται τώρα πιο εύκολα, αλλά με σιωπηλούς, παρασκηνιακούς τρόπους.

Κριός

Η Σελήνη απ’ το ζώδιο του Ταύρου σήμερα ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Μικρή βελτίωση στα έσοδα πιθανή. Πιο ήρεμοι οι ρυθμοί και θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και τις αισθήσεις. Μικρή βελτίωση επίσης και στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα βελτιώνει τις σχέσεις, τα συναισθήματα βαθαίνουν, ενώ προσφέρει έντονο ερωτισμό. Βοήθεια και σε θέματα σπουδών, νομικών και σχέσεων με το εξωτερικό. Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και οι ρυθμοί σήμερα είναι αργοί, όπως δηλαδή τους έχετε ανάγκη για να νιώθετε καλά.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, είναι πιθανό να κλείνετε ορισμένα θέματα και κύκλους. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για στιγμές ησυχίας και απομόνωσης που θα σας ξεκουράσουν. Απολαμβάνετε τη τέχνη, τη μουσική κλπ. Μια καλυτέρευση πιθανή στα εργασιακά και σε οικονομικά ζητήματα, με σιωπηλό τρόπο.

Καρκίνος

Σχετικά ήσυχη και θετική μέρα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι είναι μέρα με συναντήσεις με τις παρέες σας, ενώ θα δώσει και την ευκαιρία για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και στα online κοινωνικά δίκτυα. Οι αισθηματικές σχέσεις ανανεώνονται και αποκτούν βάθος κι ερωτισμό. Βελτίωση στις συνεργασίες.

Λέων

Τον επαγγελματικό σας οίκο τονίζει σήμερα η Σελήνη, όπου είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, απ’ τα οποία μπορεί να λάβετε και εύνοια, όχι απαραίτητα με πολύ φανερούς τρόπους. Ήρεμο το κλίμα και η παραγωγικότητά σας αυξάνει. Βελτίωση σε θέματα σπιτιού και στις οικογενειακές σχέσεις, ίσως και στήριξη απ’ τους δικούς σας.

Παρθένος

Μια θετική και πιο ήρεμη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ’ τον Ταύρο να δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε τα ωραία πράγματα της ζωής. Τονίζει επίσης ζητήματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Η επικοινωνία βελτιώνεται, αν και γίνεται με πιο σιωπηλούς τρόπους – δεν υπάρχει ανάγκη υπεραναλυτικότητας τώρα.

Ζυγός

Σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε μια μέρα αργών ρυθμών, με τη Σελήνη απ’ τον Ταύρο να μειώνει τις πιέσεις και τα άγχη. Ερωτικό και πιο εσωστρεφές το κλίμα, ενώ η επαφή με το σύντροφο φέρνει βαθιά ικανοποίηση. Μικρή βελτίωση στα οικονομικά και εύνοια απ’ την οικογένεια. Τα συναισθήματα ισορροπούν μετά τη δύσκολη χτεσινή πανσέληνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being