Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ώδια για σήμερα, 29 Οκτωβρίου

Tα ώδια για σήμερα, 29 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζονται κυρίως απ’ αυτή τη δύσκολη πανσέληνο, όπου χρειάζεται πλέον αφοσίωση αλλά και σκληρή δουλειά για τους άλλους. Πιθανές αυστηρές κριτικές. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί μπερδέματα σε οικονομικά κι ερωτικά – προσοχή και σε αυταπάτες ή ψέματα.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής σήμερα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα φέρει αρκετές συζητήσεις, γνωριμίες, ιδέες και μετακινήσεις. Ωστόσο αυτές τις μέρες προσέξτε ιδιαίτερα τα ψέματα, το χάος και τη νοητική θολούρα. Η πανσέληνος επηρεάζει τα εργασιακά σας και απαιτεί υπεύθυνους χειρισμούς – μην αφήνεστε.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο θα ζητήσει το κλείσιμο ζητημάτων και κύκλων για δυο εβδομάδες, κάτι που δεν θα γίνει έτσι απλά, καθώς είναι πιθανά μπερδέματα και αναβολές. Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα αισθηματικά, όπου είναι πιθανά εμπόδια, ίσως και αίσθημα απόρριψης. Καθυστέρηση σε σχέδια, μπλοκαρισμένη δημιουργικότητα.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων επηρεάζει αυτή η δύσκολη πανσέληνος, φέρνοντας πολλές υποχρεώσεις και πίεση, ενώ και τα επαγγελματικά είναι πιεσμένα. Η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη θα φέρει νέες και παλιές φιλίες στη ζωή σας για δυο εβδομάδες, απλά προσέξτε τώρα τις παρεξηγήσεις, τα ψέματα και τις απογοητεύσεις. Οικονομικά μπερδέματα.

Ιχθύες

Η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη θα ενεργοποιήσει τα επαγγελματικά σας, φέρνοντας επαφές και συζητήσεις, ωστόσο είναι πιθανές κι εξαπατήσεις, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες για ένα μήνα. Η πανσέληνος δοκιμάζει τις συγγενικές σχέσεις, ενώ φέρνει και προβλήματα σε επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις.

Κριός

Σίγουρα είναι πιεστική για τα οικονομικά η σημερινή πανσέληνος και ζητά ιδιαίτερη πειθαρχία και οικονομία στη διαχείριση των πόρων σας. Η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη ωστόσο φέρνει μια νότα αισιοδοξίας και αρκετό χιούμορ μέχρι τις 14/11, αλλά το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα προκαλεί τώρα χάος σε ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα και λόγω του ότι σχηματίζει δύσκολη όψη αντίθεσης με τον αυστηρό Κρόνο, αφαιρεί τη χαρά και συμπιέζει τα αισθήματα. Κριτικές από και προς εσάς. Η διέλευση του Ερμή απ’ το Τοξότη για δυο εβδομάδες θα τονίσει θέματα οικονομικά, όπου θα πρέπει να προσέχετε τις κακές εκτιμήσεις και τις εξαπατήσεις.

Δίδυμοι

Μια πιεστική για τα εργασιακά, για τη καθημερινότητα και τη ψυχολογία σας πανσέληνος, η οποία είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να έχει δυσκολέψει και τον ύπνο σας. Η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη ωστόσο φέρνει αρκετή κοινωνικότητα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά προσέξτε τα ψέματα και τα επικοινωνιακά μπερδέματα τώρα.

Καρκίνος

Η πανσέληνος φέρνει επιβράδυνση στα σχέδιά σας, τα οποία καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε για ένα μήνα αλλά να τα ξανασκεφτείτε. Φέρνει επίσης σκληρές συμπεριφορές σε αισθηματικά και φιλίες. Ο Ερμής στο Τοξότη δίνει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις έως τα μέσα Νοεμβρίου – πιθανές πλάνες και μπερδέματα ωστόσο.

Λέων

Τα επαγγελματικά σας κυρίως επηρεάζει αυτή η δύσκολη πανσέληνος, η οποία ζητά ιδιαίτερη σοβαρότητα πλέον, καθώς κρίνεστε κοινωνικά τώρα. Ωστόσο η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη δίνει ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση για δυο εβδομάδες, απλά προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τα ψέματα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να θολώνει το νου.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί ένα χάος στο νου και στη καθημερινότητά σας – προσοχή στα ψέματα, την αφέλεια και τις παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος επηρεάζει κυρίως θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών, με πιθανά εμπόδια εκεί, ενώ πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να γίνετε κατανοητοί.

Ζυγός

Μια πανσέληνος που επηρεάζει ιδιαίτερα τα οικονομικά, στα οποία καλείστε να πειθαρχήσετε και να λειτουργείτε ασκητικά πλέον. Ίσως πληρώνετε και λάθη του παρελθόντος. Η διέλευση του Ερμή απ’ το Τοξότη κάνει επικοινωνιακό το κλίμα για δυο εβδομάδες, αλλά προσέξτε τα μπερδέματα και το χάος σε συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being