Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΑΙΓΙΕΑΣ βράβευσε και φέτος τους «άριστους» αποφοίτους των σχολείων του Συνοικισμού

Ο ΑΙΓΙΕΑΣ βράβευσε και φέτος  τους «άρισ...

"H παιδεία είναι ένα ισχυρό όπλο της χώρας ιδιαιτέρως σε περιόδους κρίσης"

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Συνοικισμού Νικ.Πλαστήρα «Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» παρευρέθηκε και φέτος στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου και στη σχολική γιορτή-αφιέρωμα στο έπος του ’40. Μετά την παράδοση της σημαίας στον πρώτο και τη βράβευση των αρίστων από το σχολείο, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Καβούνη και η Αντιπρόεδρος και Σύμβουλος της Δ.Κ.Αιγίου κ.Μαρία Καβούνη απένειμαν εκ μέρους του «ΑΙΓΙΕΑ» βραβεία προόδου στους άριστους αποφοίτους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου (Καραβούλια Γεώργιο-Μιχαήλ, Καφφέζα Ιωάννα, Λαζάι Θεοφάνη, Μυλωνά Μαρία, Παπανάγνου Χρύσα, Χόνδρου Αικατερίνη) και τους άριστους αποφοίτους του 3ου Γυμνασίου Αιγίου (Σκούρα Ζωή, Παπαδάκη Μαρία-Μαλεβή).

Ο «ΑΙΓΙΕΑΣ» πιστεύοντας ότι η παιδεία είναι ένα ισχυρό όπλο της χώρας ιδιαιτέρως σε περιόδους κρίσης, επέλεξε αυτή τη φορά να πάει κόντρα στους καιρούς και να φανεί περισσότερο γενναιόδωρος από τις περασμένες χρονιές στους μαθητές του Συνοικισμού. Έτσι κάθε βραβείο προόδου συνοδεύτηκε από μία δωροεπιταγή από το κατάστημα MULTIRAMA (Μητροπόλεως 44, Αίγιο) και ένα δώρο-έκπληξη για κάθε μαθητή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γιώργο Αγγελόπουλο.

Να σημειωθεί ότι ο «ΑΙΓΙΕΑΣ» έχει αλλάξει στέγη και τα γραφεία του βρίσκονται πλέον στις εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης του σε αίθουσα που του έχει παραχωρήσει ο δήμος στις Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων.

Ώρες λειτουργίας γραφείου:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή  17.00-19.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις