Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή από το «Μες την καλή χαρά»-Δείτε ποια την αντικατέστησε

Αποχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή από το «Με...

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού

Χωρίς την Ευαγγελία Αραβανή βγήκε στον αέρα σήμερα η εκπομπή «Μες την καλή χαρά». Η αποχώρηση της νεαρής παρουσιάστριας έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη.

Σήμερα, λοιπόν, στον καναπέ της εκπομπής κάθονταν μόνο πέντε άτομα, ενώ και στους τίτλους της εκπομπής η Ευαγγελία αντικαταστάθηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής είπε, σχετικά με το θέμα: «Είναι λίγο δύσκολος αυτός ο πρόλογος για μένα σήμερα. Αλλά λένε ότι ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για μένα είμαστε πολλοί καπεταναίοι εδώ σήμερα! Λοιπόν, όπως θα έχετε ίσως πληροφορηθεί, αν δεν το έχετε πληροφορηθεί θα σας το πω εγώ σήμερα, δυστυχώς από σήμερα η αγαπημένη μας Ευαγγελία δεν θα είναι στην παρέα του «Μες την καλή χαρά», η Ευαγγελία Αραβανή. Πράγμα το οποίο μας στεναχωρεί πάρα πολύ, όλους μας και το λέω πολύ ειλικρινά αυτό.

Η Ευαγγελία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, πολύ σπουδαίο, την αγαπάμε όλοι εδώ στον Alpha.

Την θεωρούμε εξαιρετικά αξιόλογη και δεν φοβόμαστε καθόλου ότι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση και εδώ, πολύ πιθανό…

Δεν χρειάζεται νομίζω να πω περισσότερα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και το γεγονός ότι οφείλουμε να κάνουμε μία πολύ χαρούμενη εκπομπή, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε την απουσία της Ευαγγελίας…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight