Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Μια δημιουργική και ήπια μέρα για το μεγαλύτερο μέρος της, όπου θα έχετε  την ευκαιρία να ξεσκάσετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας αλλά και με σπορ, χόμπι, ή να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Μεταβάλλεται το κλίμα το βράδυ με την αλλαγή ζωδίου της Σελήνης και είναι πιθανή ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμά σας ή μια ένταση.

Τοξότης

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων τονίζει για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη σήμερα, τα οποία εύκολα τακτοποιούνται.Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και το κλίμα ζωντανεύει, ενώ θα δώσει ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Ωστόσο η σύνοδός της με τον Ουρανό δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια.

Αιγόκερως

Μια επικοινωνιακή και ευχάριστη για το μεγαλύτερό της κομμάτι ημέρα, με αρκετές επαφές, συζητήσεις, βόλτες και μετακινήσεις. Διάβασμα, γράψιμο, ιδέες, μαθήματα.Το βράδυ που η Σελήνη θα μπει στον Κριό η διάθεση γίνεται πιο νευρική κι ανταγωνιστική, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα ξαφνικά γεγονότα, ακόμα και τα ατυχήματα.

Υδροχόος

Ζητήματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι είναι μέρα αγορών, πωλήσεων, πληρωμών και άλλων συναλλαγών. Μικρή βελτίωση στα έσοδα και  στα επαγγελματικά.Το βράδυ θα είναι πιο επικοινωνιακό και ζωηρό, με συναντήσεις, νέες γνωριμίες, βόλτες ή ταξιδάκια και πολλή κουβεντούλα, αλλά και με κάποια απρόοπτα.

Ιχθύες

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας  η Σελήνη σήμερα σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ερμή, η οποία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, νέα ή γνωριμίες, ενώ ευνοεί και θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε τα έκτακτα έξοδα και τη συναισθηματική αστάθεια – έντονη τάση κυκλοθυμίας.

Κριός

Ήπιο το πρώτο κομμάτι της  μέρας, με τη Σελήνη απ’ τους Ιχθείς να δίνει και ευκαιρίες για  χαλάρωση και φυγή. Το βράδυ όμως η ένταση δυναμώνει, καθώς η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας και θα κάνει ζωντανό αλλά και εκρηκτικό το κλίμα. Εάν βγείτε, προσέξτε τα ατυχήματα, τη νευρικότητα και κάποια απρόοπτα γεγονότα.

Ταύρος

Ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις με τις παρέες σας και για δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους ή και σε online δίκτυα φέρνει η Σελήνη σήμερα, κι έτσι το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα είναι θετικό και κοινωνικό. Το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστεί δυσκολία στον ύπνο, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να προκαλεί νευρικότητα.

Δίδυμοι

Για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη τονίζει τα επαγγελματικά  σας, όπου διευκολύνεται σήμερα η  επικοινωνία, οι συναντήσεις και  τα ραντεβού, και γίνονται σε θετικό κλίμα.Το βράδυ θα τονίσει τον οίκο της φιλίας, κι έτσι θα μπορέσετε να βρεθείτε με τις παρέες σας, αλλά δεν αποκλείονται και κάποιες αψυχολόγητες αντιδράσεις.

Καρκίνος

Ευχάριστο και σχετικά ήσυχο  το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, ενώ θα κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά.Το βράδυ όμως με την είσοδο της Σελήνης στο Κριό, το κλίμα θα γίνει νευρικό και πολεμικό, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τα απρόοπτα.

Λέων

Πιο εσωστρεφές και ήσυχο το μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής μέρας, με τη Σελήνη να τονίζει θέματα οικονομικά, τα οποία τακτοποιούνται σχετικά εύκολα. Καλή επικοινωνία με τους δικούς σας, ευχάριστες στιγμές στο σπίτι. Το βράδυ το κλίμα θα γίνει πιο εξωστρεφές και έντονο, με απρόοπτα αλλά και με ενθουσιώδεις στιγμές.

Παρθένος

Κοινωνικό και  ήπιο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, βόλτες, επαφές και γνωριμίες. Απλά προσέξτε κάποιες  διαφορές στα γούστα με το σύντροφο ή με τους καλούς σας φίλους να μη φέρουν διαφωνίες.Το βράδυ το κλίμα θα γίνει πιο ασταθές και έντονο.

Ζυγός

Θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινής ρουτίνας τονίζει σήμερα η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος και εύκολα τακτοποιούνται ανάλογα ζητήματα.Το βράδυ που η Σελήνη θα εισέλθει στον Κριό η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο έντονη κι ανταγωνιστική, ενώ πιθανόν να εκδηλωθούν απρόβλεπτες  συμπεριφορές και κάποια απρόοπτα γεγονότα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being