Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπανδρέου: Γράφει βιβλίο για τον παππού του

Νίκος Παπανδρέου: Γράφει βιβλίο για τον παππού του

«Το σημειωματάριο ενός Πρωθυπουργού»

«Ορισμένοι φαίνεται πως το έχουν ξεχάσει. Είμαι Οικονομολόγος και συγγραφέας», λέει ο κ. Νίκος Παπανδρέου,αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Ως συγγραφέας τελειώνει ένα βιβλίο με τίτλο «Το σημειωματάριο ενός Πρωθυπουργού». Πού πάει το μυαλό σας; Ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου συνεχώς δίπλα  στον αδελφό του, που μετείχε μάλιστα και σε πρωθυπουργικές αποστολές θα έγραφε ένα βιβλίο για πρωθυπουργό, ένα είδος ημερολογίου στα 3,5 χρόνια που ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν στο Μαξίμου.

Κάνετε όμως λάθος. Το βιβλίο δεν αναφέρεται στον Γιώργο, αλλά στον Γεώργιο Παπανδρέου, δηλαδή στον παππού του και προβλέπεται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά άγνωστα για την αποστασία, αλλά και για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Τι κάνει σήμερα αλήθεια ο κ. Ν. Παπανδρέου, ο άνθρωπος, όπως ειπώθηκε, των ειδικών αποστολών του αδελφού του, πρώην πρωθυπουργού; Πέραν του ότι συνεχίζει να γράφει βιβλία, δεν σταματά να λέει τη γνώμη του, αν και όπως λένε οι φίλοι του «τώρα ορισμένοι δεν τον παίζουν». Παρά ταύτα, όπως βεβαιώνουν όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, του αρέσει να χώνεται παντού, αψηφώντας το κόστος.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος λέει συχνά οι πολιτικοί αποφεύγουν να πάρουν το πολιτικό κόστος. Ο Γιώργος , είχε πει, πήρε το πολιτικό κόστος και τον διώξανε. Όσον αφορά το σενάριο της ταινίας «Μίκης Θεοδωράκης», που ετοίμασε, σε συνεργασία με τον διάσημο μουσικοσυνθέτη (προ της κρίσης) μάλλον το όλο  θέμα έχει παγώσει. Ο λόγος; Λόγω της κρίσης δεν βρίσκεται χρηματοδότης, αν και έχει αναζητηθεί ακόμα και στην Αμερική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις