Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρία Κανελλοπούλου: "Να σταματήσει η κοροϊδια για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία Ειδικής Αγωγής"

Μαρία Κανελλοπούλου: "Να σταματήσει...

Παρέστη σε εδκήλωση του Δικτύου ειδικών σχολείων η Αχαιή Βουλευτής

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, Μαρία Κανελλοπούλου, παρέστη σήμερα στην εκδήλωση του Δικτύου Ειδικών Σχολείων, στην πλατεία Κοραή, στην Αθήνα. Επ' αφορμή της εκδήλωσης δήλωσε:

''Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης σχετικά με την μεταφορά των μαθητών της ειδικής αγωγής , η κοροϊδία συνεχίζεται.

Πολλά σχολεία της Αττικής δεν έχουν ακόμα μέσα μεταφοράς για τους μαθητές τους. Οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς είναι επίσης τραγικές. Η συμβολική εκδήλωση του Δικτύου Ειδικών Σχολείων, που έστησε σχολική αίθουσα στην πλατεία Κοραή, στην Αθήνα, ελπίζουμε να μην είναι εικόνα από το μέλλον.

Σαν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δίνουμε μεγάλο αγώνα σε όλα τα επίπεδα για να διασωθεί η Παιδεία και να διασωθούν έστω και τα λείψανα της εναπομείνασας Ειδικής Αγωγής. Καμία εκπαιδευτική πολιτική δεν μπορεί να ευδοκιμήσει μέσα στη μέγγενη των μνημονίων. Χωρίς την ανατροπή τους και την ανατροπή της κυβέρνησης που τα υπηρετεί, η Παιδεία και η κοινωνία είναι καταδικασμένες.''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις